02 / 05 / 2024

Alaçatı turizm projeleri

Alaçatı turizm projeleri

Alaçatı, rotayı İngiliz pazarına çevirdi. 30 Alaçatı oteli, yanlarına Alaçatı'nın yüksek kalitede hizmet veren restoranları da alarak 30 bin Pound topladı ve İngiltere pazarında tanıtım atağına geçti.

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tres Alaçatı Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Bencuya, Selim Levi ve Süleyman Serdar Çoruh ortaklığında kuruldu.

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Yatçılık Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Yaman tarafından kuruldu.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

Urla Zeytineli ve Çeşme Alaçatı'da kamulaştırılan arazilerde ne yapılmak isteniyor?

Çeşme-Alaçatı ve Urla-Zeytineli’de 333 parselin acele kamulaştırılmasının ardından Avukat Murat Fatih Ülkü, turizm tahsisi için alınan bu kararı yorumladı...

Alaçatı Havalimanı 2020’de hazır!

Çeşme Alaçatı Havalimanı’nda altyapı çalışmaları tamamlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan onay bekleyen projenin 2020 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SLM Alaçatı Yapı İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Cella Bencuya Bonofiyet, Metin Bencuya, Selim Levi ortaklığında kuruldu. 

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Tek-Art İnşaat Alaçatı'daki villaları için reklam verecek!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi Ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Alaçatı villa satışı için reklam verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Serka İnşaat Çeşme Alaçatı'da 5 yıldızlı otel inşa edecek!

Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Serka İnşaat'tan Çeşme Alaçatı'ya 5 yıldızlı otel!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı'nın sahibi olduğu Serka İnşaat'a, Çeşme Alaçatı'da 72 bin metrekare arazi tahsis etti. Adalı ailesi, 5 yıldızlı otel için düğmeye bastı.

Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi!

Suv Yapı'nın hayata geçirdiği Köyce Alaçatı Çeşme güncel fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor. Köyce Alaçatı'da 2+1, 3+1 villalar bulunuyor.

Alaçatı turizm projeleri Haberi

Alaçatı turizm projeleri

Son yıllarda Türkiye’nin tartışmasız en popüler tatil beldesi haline gelen Alaçatı, rotayı İngiliz pazarına çevirdi. Butik standartlarındaki prestijli otellerin oluşturduğu Küçük Oteller Derneği üyesi olan 30 Alaçatı oteli, yanlarına Alaçatı'nın yüksek kalitede hizmet veren restoranları da alarak 30 bin Pound topladı ve İngiltere pazarında tanıtım atağına geçti.

İngiltere’deki bir PR ajansıyla anlaşılmasının ardından, The Sunday Times, Metro, Cosmopolitan, The Times, Daily Telegraph, Elle gibi yüksek tirajlı gazete ve dergilerde yaz ayından itibaren Alaçatı ile ilgili haberler yayınlanmaya başladı.  

İngiliz pazarında yaptıkları tanıtım çalışmasını önümüzdeki günlerde değerlendirecek olan Alaçatı’lı oteller; ABD ve Kuzey Avrupa ülkelerinde de, benzer bir PR çalışması yapılması konusunu masaya yatıracak.  

Bu yıl yaz sezonda yine yüksek dolulukları yakalayan Alaçatı’daki oteller; yerli misafirin yanı sıra, İngiltere ve Amerika...