14 / 05 / 2024

Aladağ Belediyesi yolları yeniliyor

Aladağ Belediyesi yolları yeniliyor

Aladağ Belediyesi yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarına kısa bir süre önce başlanılan Akören Mahallesi ile Akpınar Çarkıpare mevkileri arasında bulunan köprünün genişletme çalışmalarını Aladağ Belediyesi’nce kısa bir zaman içerisinde tamamladı.

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Samsun'un yol sorunu çözülüyor!

Yol sorunuyla mücadele eden köyleri bu dertten kurtarmak için kalıcı çözüm üretmeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, yolları betonla kaplayarak konfora kavuşturuyor.

Kocaeli Belediyesi yolları yeniliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdaki kilit noktaları yeniden planlayan Ulaşım Daire Başkanlığı bu noktalarda yeni düzenlemeler yapıyor

İncesu Belediyesi imara uygun yeni yollar açıyor!

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Örenşehir Mahallesinde imara uygun yeni yollar yapacak.

Trabzon Of'ta yollar onarılıyor!

Of Belediyesi, yolları yenileme ve genişletme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, bölgenin dört bir yanındaki çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Başiskele Belediyesi yolları yeniliyor!

Başiskele Belediyesi, ilçede birçok cadde ve sokağı sıcak asfalt, parke, beton veya sathi kaplama ile yeniliyor.

Manisa Salihli Belediyesi okul yollarını yeniledi!

Salihli Belediyesi tarafından ihtiyaç duyulan okul yollarında dolgu, tesviye ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Gördes'in yolları asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolların kalitesinin arttırılması, vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşımlarını sağlamaları için gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Tuşba Belediyesi yeni yollar açmaya devam ediyor!

Altıntepe Mahallesinde çalışmaları başlatan Tuşba Belediyesi, mahalle muhtarı ile birlikte yolları işgal eden bina, bahçe duvarı yıkım çalışmalarını yürütüyor.

Burhaniye Belediyesi imar yollarını açıyor!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından imar planında görünen yollar açılmaya devam ediyor.

Şehitkamil Belediyesi kırsaldaki tüm arazi yollarını açıyor!

Şehitkamil Belediyesi’nin çiftçilerin işini kolaylaştırmak amacıyla başlattığı arazi yolları çalışmaları çiftçiyi memnun etti. İncesu Mahalle Muhtarı Mustafa Bayındır, çalışmalar dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Muğla'nın yolları yenileniyor!

Büyükşehir Belediye Meclisinde ilçe Belediyelerdeki yollar ile açık ve yeşil alanların Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna verilmesi maddesi İmar Komisyonuna havale edildi.

Aladağ Belediyesi yolları yeniliyor Haberi

Aladağ Belediyesi yolları yeniliyor

Aladağ Belediyesi çalışmalarına hızlı şekilde devam ediyor. Çalışmalarına kısa bir süre önce başlanılan Akören Mahallesi ile Akpınar Çarkıpare mevkileri arasında bulunan köprünün genişletme çalışmalarını Aladağ Belediyesi’nce kısa bir zaman içerisinde tamamlandı. Burada yer alan köprü 8 metre genişletildi. Genişletilen ve araç trafiğine açılan köprü çalışmalarını Belediye Başkanı Mustafa Akgedik yerinde inceledi.


Bölge halkı Aladağ Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını, yerel seçimlerden sonraki 10 aylık dönemde Aladağ’da yapılan özellikle yeni yol ve köprülerle birlikte birçok sosyal faaliyetlerin yapılacak çalışmalarında göstergesi olduğunu ifade etti.


Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, bu bölgeye çok yakın olan Başpınar Mahallesi Çarkıpare Karabacak mevkiinde başlatılan yaklaşık 3 km yeni yol açma çalışmalarının da bitmek üzere olduğu ifade ederek “Yeni açılan yol çalışmaları yakından takip edip bölge halkı ile bir...