29 / 04 / 2024

Aladağ Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Aladağ Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Aladağ Belediyesi yol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarına kısa bir süre önce başlanılan Akören Mahallesi ile Akpınar Çarkıpare mevkileri arasında bulunan köprünün genişletme çalışmalarını Aladağ Belediyesi’nce kısa bir zaman içerisinde tamamladı.



Aladağ Belediyesi çalışmalarına hızlı şekilde devam ediyor. Çalışmalarına kısa bir süre önce başlanılan Akören Mahallesi ile Akpınar Çarkıpare mevkileri arasında bulunan köprünün genişletme çalışmalarını Aladağ Belediyesi’nce kısa bir zaman içerisinde tamamlandı. Burada yer alan köprü 8 metre genişletildi. Genişletilen ve araç trafiğine açılan köprü çalışmalarını Belediye Başkanı Mustafa Akgedik yerinde inceledi.


Bölge halkı Aladağ Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını, yerel seçimlerden sonraki 10 aylık dönemde Aladağ’da yapılan özellikle yeni yol ve köprülerle birlikte birçok sosyal faaliyetlerin yapılacak çalışmalarında göstergesi olduğunu ifade etti.


Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, bu bölgeye çok yakın olan Başpınar Mahallesi Çarkıpare Karabacak mevkiinde başlatılan yaklaşık 3 km yeni yol açma çalışmalarının da bitmek üzere olduğu ifade ederek “Yeni açılan yol çalışmaları yakından takip edip bölge halkı ile bir süre sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği bizim öncelikli hedefimiz, çalışmalarımız bunlarla sınırlı olmayacak, Aladağ için daha yapacak çok işlerimiz var” dedi.


Adana Haber


Geri Dön