28 / 04 / 2024

İSFALT, eğitim çalışmalarına devam ediyor!

İSFALT, eğitim çalışmalarına devam ediyor!

Asfalt alanında en önemli bilgi ve teknoloji ihracatçısı olma hedefine hız veren İSFALT, eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda şirket, Türkiye'nin en büyük bölgesel kalkınma GAP illerini kapsayan asfalt eğitim seminerini tamamladı...



Asfalt alanında en önemli bilgi ve teknoloji ihracatçısı olma hedefine hız veren İSFALT, eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda şirket, Türkiye'nin en büyük bölgesel kalkınma projesinin sürdürüldüğü GAP illerini kapsayan asfalt eğitim seminerini tamamladı. şžanlıurfa Belediyesi ile ortaklaşa orga-nize edilen eğitime Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, şžanlıurfa ve şžırnak belediyelerinden çok sayıda personel katıldı. Kaliteli ve konforlu yollar için ekonomik çözüm tekliflerinin paylaşıldığı seminerle, yol yapımındaki maliyet artışlarından tasarrufa gidilmesi amaçlandı.

PROBLEMLER YERİNDE TESPİT EDİLDİ

İSFALT'ın uzman eğitmen kadrosunca verilen ve 3 gün süren seminerin ilk günü şžanlıurfa Belediyesinin asfalt üretim ve uygulama aşamalarının incelenmesine ayrıldı. İncelemelerde asfaltın hammaddesi bitüm ve agrega, üretim teknikleri, uygulamada kullanılan iş makineleri ve yolların durumu ayrıntılı olarak gözlemlenerek problemler tespit edildi. Sunumlara geçildiğinde İSFALT'ın her biri alanlarında uzman eğitmenleri, teorik bilgi aktarımının yanı sıra sahada tespit ettikleri problemlere pratik çözüm yolları sundu. Sık sık karşılaştıkları problemlere getirilen bu çözümler katılımcıların memnuniyetini artıran en önemli unsur oldu.

Seminerden sonra medya mensuplarına görüşlerini aktaran Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Sönmez, asfalt konusundaki eğitimlerin daha önce yurtdışındaki firmalardan alındığını, ancak İSFALT'ın bu alandaki tecrübesini tüm Türkiye ile paylaşmaya başlamasıyla artık yerli bir firmadan da danışmanlık alınmaya başlandığını kaydetti. 2009 yılında başlayan eğitim çalışmalarında bugüne kadar 8 ilde seminer düzenlediklerini söyledi.
Haber Pan


Geri Dön