28 / 04 / 2024

Adilcevaz Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Adilcevaz Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Adilcevaz Belediyesi kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla Cevizli Mahallesi' ndeki yolları onarırken aynı zamanda TOKİ yolunun genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. İleriki aylarda da belediyenin çalışmaları devam edecek...




Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi yol genişletme çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla tahrip olan yolları onardı.


Adilcevaz Belediyesi kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla Cevizli Mahallesindeki yolları onarırken aynı zamanda  TOKİ  yolunun genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş ve Başkan Yardımcısı İzzet Eken çalışmaları yerlerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Özellikle geçen yıl kanalizasyon çalışmaları yollarımızda büyük hasarlar meydana getirdi. Ayrıca TOKİ’nin kısmi olarak yolun dar olması ise yıllardır sorun haline gelmişti. Sayın belediye başkanımız Necati Gürsoy ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız, vatandaşımızın önceliklerine önem veren bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. Başkanımızın da geçmiş deneyimleri ilçemiz için büyük bir avantaj sağlıyor. İnşallah ileriki aylarda belediyemizin çalışmaları daha hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi.



Vezir Haber


Geri Dön