14 / 05 / 2024

Adilcevaz toki yolu genişletme çalışmaları

Adilcevaz toki yolu genişletme çalışmaları

Adilcevaz Belediyesi kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla Cevizli Mahallesi' ndeki yolları onarırken aynı zamanda TOKİ yolunun genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. İleriki aylarda da belediyenin çalışmaları devam edecek...

TOKİ Bitlis Adilcevaz'da 60 bin 800 lira peşinatla!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Bitlis projelerinin detayları da netleşiyor. Peki TOKİ Bitlis Adilcevaz projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Bitlis Adilcevaz TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Bitlis Adilcevaz TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Soma Çevre Yolu ve TOKİ Konutları çalışmalarında son durum!

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Soma çevre yolu ile maden şehidi ailelerine yaptırılan TOKİ konutlarındaki çalışmaları yerinde inceledi

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Bozüyük TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasına bağlantı yolu yapılıyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen TOKİ ve Yenidoğan Mahallesi arasındaki bağlantı yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Bakıcı’nın da yerinde incelediği çalışmalar devam ederken. yapılacak yolun 10 metre genişliğinde olacağı öğrenildi.

Gaziantep İpek Yolu dönüşüm projesi TOKİ'ye verilecek!

Yaklaşık 10 yıl önce başlayan ancak çok yavaş ilerleyen ‘İpek Yolu kentsel dönüşüm’ projesinde yeni bir safhaya geçildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu bölgeyi TOKİ’ye vereceklerini kaydetti.

TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesiyle 1.255 konut yolda!

Ankara Şenyuva Mahallesi'nde inşa edeceği Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinin tüm detayları netleşti. TOKİ Kuzey Ankara Protokol Yolu projesinde 1.255 adet konut, 3 adet ünite merkezi, 2 adet kreş ve 1 adet ticaret merkezi yapılacak.

Kırklareli TOKİ yolu ıhlamur kokacak!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kent genelinde ağaçlandırma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, TOKİ yolu orta refüjünde ıhlamur ağaçları toprakla buluşturuluyor.

Bozüyük'teki TOKİ Konutları hızla devam ediyor!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılması planlanan tren yolu geçitleri ve TOKİ konutları konusunda önemli açıklamalar yaptı. Toki Konutlarında sıkıntı olmadığını söyledi.

Orhangazi Hastane projesi içinde kalan TOKİ yolu yeniden açılıyor!

Hastane arsası içinde kaldığı için daha önce kapatılan TOKİ yolu ile ilgili imar komisyonuna havale edilen plan değişikliği de hem yolun genişletilmesi hem de yolun yeniden hizmete sokulması hususunda onay gördü.

Kırklareli TOKİ yolu asfaltlandı!

TOKİ yolu sıcak asfalt ile kaplandı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu Kırklareli'dc tespit enikleri sorunları tek tek çözmeye haşladıklarını söyledi.

TOKİ Adilcevaz'a cami inşa edecek!

TOKİ tarafından Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan TOKİ konutları bölgesinde cami inşaatına başlandı. Alacaatlı Mahalle Muhtarı Sabahattin Dursun ise cami inşaatının başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti...

Gödene TOKİ yolu asfaltlandı!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gödene Mahallesi TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetledi. Toru, “Meram’ı şantiyeye çevireceğiz” dedi.

Adilcevaz toki yolu genişletme çalışmaları Haberi

Adilcevaz toki yolu genişletme çalışmaları


Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi yol genişletme çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla tahrip olan yolları onardı.


Adilcevaz Belediyesi kanalizasyon çalışmaları dolayısıyla Cevizli Mahallesindeki yolları onarırken aynı zamanda TOKİ yolunun genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş ve Başkan Yardımcısı İzzet Eken çalışmaları yerlerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Özellikle geçen yıl kanalizasyon çalışmaları yollarımızda büyük hasarlar meydana getirdi. Ayrıca TOKİ’nin kısmi olarak yolun dar olması ise yıllardır sorun haline gelmişti. Sayın belediye başkanımız Necati Gürsoy ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımız, vatandaşımızın önceliklerine önem veren bir ekip ruhuyla çalışıyoruz. Başkanımızın da geçmiş deneyimleri ilçemiz için büyük bir avantaj sağlıyor. İnşallah ileriki aylarda belediyemizin çalışmaları daha hızlı bir şekilde devam edecektir”...