05 / 05 / 2024

Alaköprü Konutları kuraları

Alaköprü Konutları kuraları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE’nin talimatı ile gerçekleştirilen Alaköprü Barajı İskân çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2014 tarihinde hak sahiplerine noter nezaretinde kura çekimi yapılacak.

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

Malatya Gelinciktepe deprem konutları kuraları çekildi!

Malatya Gelinciktepe'de hayata geçirilen deprem konutları projesi için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

TOKİ Karaman Kırbağı 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Kırbağı 2020 projesinde yer alan konutları kuraları çekildi.

Anamur Dragon Çayı'nda kaçak yapılaşma arttı!

Mersin'in Anamur Dragon Çayı üzerinde bulunan Alaköprü Barajı, Hidroelektrik Santrali, kirlilik ve civarında yer alan gecekondu baraka yapılaşmalar nedeniyle yok oldu.

TOKİ Edirne Uzunköprü kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Uzunköprü projesinde yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de kuralar çekildi!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen kentsel dönüşüm konutları için kuralar çekildi. 249 hak sahibi kura yöntemiyle belirlendi.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

Köyü taşınan çiftçilere devletten hem ev hem de arazi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Alaköprü Barajı nedeniyle köyü taşınanlara her türlü imkanı sundu. Baraj ve diğer nedenlerle köyü taşınan çiftçilere devlet tarafından hem ev hem de tarım arazisi veriliyor.

Uzunköprü TOKİ Konutları için imar projelendirmesi yapıldı!

Uzunköprü TOKİ konutları yönetim temsilcilerininde katılım ve görüşleri de alınarak, taleplerdeki konut tipi istekleri ve imar projelendirmesi yapıldı.

Alaköprü Konutları kuraları Haberi

Alaköprü Konutları kuraları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İçme Suyu Temin Projesi kapsamında 24.12.2009 tarihinde ihale edilen 02.11.2010 tarihinde inşaatına başlanılan Alaköprü Barajı yapımı sebebiyle yerlerinden kaldırılan Mersin İli, Anamur İlçesi Akine, Sarıağaç ve Ormancık Köylerinin yeni yerleşim yerlerinde, 326 adet konut, 3 adet köy konağı, 3 adet 300 kişilik cami, 1 adet 16 derslikli okul, arıtma tesisi inşaatları tamamlandı. .

Tamamlanan konutların kura çekimleri 28 Ekim 2014 tarihinde noter nezaretinde gerçekleştirilecek.


Yapılacak kura çekimlerinin programı şu şekilde;


Akine Mahallesinde Saat: 09:00 da Yeni Yerleşim Köy Konağında,


Ormancık Mahallesinde Saat:13:00 de Yeni Yerleşim Köy Konağında,


Sarıağaç Mahallesinde Saat: 16:00 da Yeni Yerleşim Köy Konağında

yapılacak.


Alaköprü Barajı İskânı kapsamında ise hak sahiplerine tahsis edilecek 4.500 m²lik tarımsal parsellerin ıslah çalışmaları için projeler hazırlandı veihale aşamasına...