16 / 05 / 2024

Alanım Emlak nerede

Alanım Emlak nerede

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hazım  Alan tarafından kuruldu. 

ATEM Başkanı Akçam resmen açıkladı! Emlak ilanlarının yarısı yetkisiz!

Emlak ilan portallarına emlak ilanı verenlerin birçoğunun yetki belgesi olmadığına dikkat çeken Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu hususu sektörde yer alan büyük ilan portallarından biriyle yapılan görüşmede ilettiklerini belirtti.

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Yatırım Emlak Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüsne Tuncer tarafından kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede? Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi!

‘Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Anatolian Gayrimenkul Yatırım Emlak İnşaat Limited Şirketi İbrahim Halil İstemez, Özlem Bilici ve Serkan Kocaaslan ortaklığında kuruldu.

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir?

1319 sayılı Emlak Vergi Kanununa göre Türkiye sınırları içerisinde yer alan binalar, arsalar ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Peki, Emlak Vergisi ödemeleri başladı mı? Emlak Vergisi son ödeme tarihi nedir? İşte tüm merak edilenler...

Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?

Ev alım satım işlemi taraflara bazı vergi mükellefiyetlerini de yükleyebiliyor. Ev satışında bulunanlar ödeyecekleri vergileri merak ediyor. Peki, siz de "Evimi sattım emlak vergisi ödeyecek miyim?" diyorsanız işte yanıtı...

Alanım Emlak nerede Haberi

Alanım Emlak nerede

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hazım  Alan tarafından kuruldu. 

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Mevlana Mh.Y.Beyazıt Cd.B3 Bl N.27 G/19...