28 / 10 / 2024

Tüm Emlak Danışmanları Birliği'nden Ankara'da çalıştay: Emlak sektörünün güncel sorunları masaya yatırıldı!

Tüm Emlak Danışmanları Birliği'nden Ankara'da çalıştay: Emlak sektörünün güncel sorunları masaya yatırıldı!

Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), Ankara’da gerçekleştirdiği lansman ve çalıştay ile emlak sektörünün güncel sorunlarını ve geleceğini masaya yatırdı. Söz konusu programda emlak sektöründe yapılan yenilikler, düzenlemeler ve sorunların çözümü konuşuldu.




Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı kararnamesi ile kurulan Tüm Emlak Danışmanları Birliği (TEDB), bugün Ankara’da merakla beklenen çalıştay için toplandı.

Söz konusu programa, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve  Ankara  Milletvekili İdris Şahin, Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker, Türk Parlamenter Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil ile Tüm Emlak Danışmanları Birliği ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Genel Başkanı Hakan Akçam katılım sağladı.


"TALEPLERİNİZİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Anadolu Gazete’den Büşra Sağllam imzalı habere göre DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, açılış konuşmasında şunları söyledi: “Sizlerden gelecek olan her türlü talebi iletmek benim boynumun borcudur. Devlette devamlılık esastır. Burada tek yürek olarak bizlerde sizin isteklerinizi en yukarı mevkiye iletmek bizim görevimizdir. Makama gittiğim zaman emlak sektörünün sorununu ve taleplerinizi ileteceğim. Sizin talepleriniz onuncu yargı paketinde yok. Burada gerçekleştirilen çalıştayı umarım Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da duyar.”

Tüm Emlak Danışmanları Birliği nden Ankara da çalıştay: Emlak sektörünün güncel sorunları masaya yatırıldı!

"İSTANBUL KADERİNE TERK EDİLDİ"

Yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’un deprem riski taşıdığını dile getiren Şahin, “Şu an mega kent İstanbul kaderine terk edilmiş bir halde. Sivil toplum kuruluşları ne kadar dirayetli olursa siyasette kendine o kadar çekidüzen veriyor. İnşaat sektörünü de iyi denetlemeyenleri unutmayalım.” dedi

“BAŞKENT ANKARA’DA ŞU AN KONUT SIKINTISI VAR"

Bağımsız Ankara Milletvekili Adnan Beker de yaptığı açıklamada emlak sektörünün zor durumda olduğunu dile getirdi. Beker açıklamasında “Emlak sektörüne hep beraber el atalım. Kira bedellerinin artması vatandaşları da zor durumda bırakıyor. Başkent Ankara’da şu an konut sıkıntısı var. Başta hükümet olacak şekilde yetkiler ile beraber bu soruna bir çözüm bulmalarını istiyorum. Kentsel dönüşüm deniyor fakat zararlı bir sistem. Çünkü yurttaşın o konuta geçeceği belli değil. Yarın bunlar çok büyük bir sıkıntılar doğuracak. Kiralar düşsün ve bu sorunlar bir an önce çözüme kavuşsun.” dedi.

Tüm Emlak Danışmanları Birliği nden Ankara da çalıştay: Emlak sektörünün güncel sorunları masaya yatırıldı!

"EMLAK SEKTÖRÜNÜ YENİDEN İNŞA EDİYORUZ"

Tüm Emlak Danışmanları Birliği ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Genel Başkanı Hakan Akçam da yaptığı açıklamada “Bizler yalnız meslek örgütü değiliz, gayrimenkul sektörünü koruyan, geliştiren bir kurumuz. Vizyonumuz zamanın ötesinde. Türkiye, gayrimenkul sektörünü yeniden inşa ediyoruz. Biz emlak sektöründe standartları yeniden belirleyeceğiz. Gayrimenkulü lokal şekilde değil küresel perspektife çıkarıyoruz. Bizim amacımız, bölgesel sorunları gidermek, emlak sektörünü geliştirmek ve de haklarımızı korumaktır. Devletin desteğini arkamıza aldık ve sorunlarımızı çözmek için buradayız. Yalnızca Türkiye değil dünyayı yeni bir döneme taşıyoruz. Biz harekete geçtik" dedi.

 

Safir Prestij Gebze satışa çıktı! Yeni proje!

Halk GYO, Paye Sakarya’daki 21 bağımsız bölümü 150 milyon TL’ye Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.’ye sattı!

'Gram altın 5 bin TL olacak' diyen ekonomist Selçuk Geçer yatırımcılara müjdeyi verdi!


Geri Dön