24 / 07 / 2024

alanya 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

alanya 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

AGC'yi ziyaret eden İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türk müteahhitlerin uluslararası arenada çok büyük başarılara imza attığını ancak Türkiye'de sorunlarla boğuştuğunu vurguladı.

Alanya'da kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

Antalya'nın Alanya'nın ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım çalışmaları başladı. Önceki gün başlayan çalışmalarda 5 katlı bir binanın yıkımı gerçekleşti 

Alanya'da 25 yıllık otel iş makinesiyle yıkıldı!

Alanya'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde Oba Mahallesi'nde bulunan 25 yıllık 6 katlı otel, iş makinesi yardımıyla yıkıldı.

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm krizi!

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm krizi sürüyor. Mağdur olduklarını söyleyen Aşur Bal, Alanya Belediyesi’nin siyasi çıkarlar kapsamında davrandığını ortaya çıkardı.

Mevlüt Zavlak: Alanya’daki kentsel dönüşümü fırsat olarak görüyoruz!

İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuşma yaptı. Meclis Üyesi Zavlak, "Kentsel dönüşüm Alanya için bir fırsat. İlçedeki binaları yenilemekten öte çarpık kentleşmeden de Alanya'yı kurtaracak" dedi.

Alanya'nın gündeminde kentsel dönüşüm var!

Alanya Belediyesi Eylül ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Kural, Cumhuriyet Mahallesi’nde başlayan kentsel dönüşümle ilgili bilgi talep etti.

Alanya'da kentsel dönüşüm ofisi kuruldu!

Alanya'da ilk kez uygulanacak olan ada bazında kentsel dönüşüm çalışmasının yapılacağı Cumhuriyet mahallesine kentsel dönüşüm ofisi kuruldu...

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında riskli binasını yıkılan hak sahiplerine bazı destekler yapılıyor. Bu desteklerin başında, kira yardımı yer alıyor. İşte kentsel dönüşüm kira bedeli tablosu 2015..

Tahir Tellioğlu: Alanya'da kentsel dönüşüm şart!

AGC'yi ziyaret eden İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, Türk müteahhitlerin uluslararası arenada çok büyük başarılara imza attığını ancak Türkiye'de sorunlarla boğuştuğunu vurguladı.

Alanya'da kentsel dönüşüm şart!

AGC'yi ziyaret eden İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türk müteahhitlerin uluslararası arenada çok büyük başarılara imza attığını ancak Türkiye'de sorunlarla boğuştuğunu vurguladı.

Eyüp Çırçır Mahallesi kentsel dönüşümü için ihale yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Eyüp Çırçır Mahallesi ve yakın çevresini kapsayan 3 milyon 400 bin metrekarelik kentsel dönüşüm alanına yönelik veri elde etme işini ihaleye çıkardı. İhale 6 Ekim 2015 tarihinde yapılacak...

Kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

Kentsel dönüşüm sürecinde anlaşma ile tahliye edilen kiracılara devlet bir takım finansal destek sağlıyor. İşte, kentsel dönüşüm kiracı taşınma yardımı 2015!

alanya 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

alanya 2015 kentsel dönüşüm çalışmaları

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyelerini AGCC Center'da ziyaret etti. Teliioğlu'na İMKON Genel Sekreteri Alaattin Çakır ve Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker de eşlik ettiler. Beraber yemek yenilmesinin ardında konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, inşaat sektörünün Türkiye'de lokomotif sektörlerden birisi olduğunu söyledi. AGC Başkanı Dim, "Alanya'da inşaat sektörü, turizm ve tarım başta olmak üzere diğer sektörlerin katalizörü durumda. Dolayısıyla inşaat sektörünün başı ağrırsa, bizler kriz geçirilen bir süreci yaşarız. Zannediyorum bugünlerde de bu süreci yaşıyoruz" dedi.


'ALANYA'NIN AVANTAJI VAR'

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu da, "Alanya ile sektör olarak yakın işbirliğimiz bulunuyor. Bunun birinci sebebi bir önceki...