02 / 05 / 2024

alanya 2016 projeleri

alanya 2016 projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya’nın önü açıktır” dedi.

Sak Irmağı Park projesinde sona geliniyor!

“Sak Irmağı Park ve Yeşil Alan Düzenlemesi” projesi tüm hızıyla sürüyor. 5615 metrekare alan üzerine kurulacak olan ve içerisinde çocuk oyun alanları, pergole, amfi ve kafeteryanın hizmet vereceği projede tamamlanma aşamasına gelindi.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı bugün açılıyor

Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in vizyon projeleri arasındaki Alanya Tavşandamı Devlet Bahçeli Yaşam Alanı, 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16.30’da açılacak.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Alanya'da imar çalışmaları artacak!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

Alanya'da ruhsat ve iskan başvuruları yüzde 20 düştü!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

Alanya'da ulaşıma 56 milyonluk dev yatırım!

Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen TELEKOM ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Alanya'nın teleferik özlemi Mayıs'ta bitiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediyenin devam eden projeleri ve yatırımlarını sahada anlattı. Başkan Yücel, Alanya kalesinin trafik sorununu çözecek tarihi dokuyu koruyacak teleferik projesi için , “Son 30 yılın özlemi inşallah Mayıs'ta bitecek” dedi.

Alanya'daki katlı kavşak projeleri 1 yılda tamamlanacak!

Alanya’nın çöpünden elektrik üreteceklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Geçtiğimiz hafta Alanya’da çöpten elektrik elde edebileceğimiz, çöp çevrim tesisi projemizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız onayladı” dedi. Türel katlı kavşak projelerinin de 1 yılda biteceğini söyledi

Alanya Güneş Enerji Santrali'nin yapımına başlandı!

Alanya için dev projeleri hayat geçirmeye devam eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye’deki kamu kurum ve kuruluşları arasında projelendirilen en büyük Güneş Enerji Santrali’nin yapımına Toslak Mahallesi’nde start verdi.

Alanya'ya teleferik müjdesi!

2016 yılının son Meclis Toplantısı, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Yücel, Damlataş Caddesi’ndeki Misafirhane yanından Alanya Kalesi’ne kurulacak teleferik sistemiyle ilgili de müjdeyi verdi.

Alanya'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Alanya 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu, Alanya Kargıcak mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 11 milyon 353 bin 95 TL olarak belirlendi.

alanya 2016 projeleri Haberi

alanya 2016 projeleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin ödül törenine katıldı. “Alanya bizim gurur kaynaklarımızdan birisidir” diyen Türel, şunları söyledi; “Alanya’nın kendisi, tarihi, kültürü, milli ve manevi dünyamıza katkısı, Alanya’nın Türk ve Antalya siyasetine katkısı şüphesiz hepimiz için gurur kaynağıdır.  Sadece Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun katkısı bile anlatmakla bitmez. Türkiye’nin böyle zor bir döneminde, en zor görevlerden birisi olan Dışişleri Bakanlığı’nda bulunması hem Türkiye hem de Antalya için bir şans olmuştur. Antalya ve Alanya olarak turizmde en zor zamanı yaşadık. Terör, Rusya ile kriz, dışarıdaki olumsuz propaganda ve arkasından 15 Temmuz görüntülerinin turizmi etkilememesi mümkün değildi. Buna rağmen Sayın Bakanımızla birlikte yaptığımız çalışmalar sonunda, Hükümetimiz, uçak desteği, ödeme ertelemeleri, kredi ertelemesi gibi tarihimizde görülmemiş destekler sağladı. Biz de Kültür...