09 / 05 / 2024

Alanya arıtma tesisi yapıldı mı

Alanya arıtma tesisi yapıldı mı

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür, Alan Arıtma Tesisi inşaatını inceledi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanmak üzere!

Devlet Su İşleri (DSİ) Alanya İçmesuyu İsale DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'da devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaatı ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya içme suyu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Alanya içme suyu ve arıtma tesisi inşaatları ile ilgili Bölge Müdürü Türkay Özgür, açıklama yaptı.

Denizli Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Osman Zolan, "Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi

Vali Karaloğlu Yeşil Çevre Arıtma Tesisi'nin inşaatını inceledi!

S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi'nin yönetim kurulu toplantısı Vali Münir Karaloğlu başkanlığında yapıldı. Yönetim kurulu üyeleri, arıtma tesisi ile ilgili gündemdeki konuları değerlendirildi.

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Gelibolu Atıksu Arıtma Tesisi ve kısmi kanalizasyon inşaatı işinde, Yazıcızade Mahallesi Sarmaşıklı Bölgesinde tamamlanan birinci etap çalışmaların ardından Hoca Hamza Mahallesi’nde sürdürülen ikinci etap çalışmasında son aşamaya gelindi.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanıyor!

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi, DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmanın ardından faaliyete geçecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz" dedi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi projesinde test süreci başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği ile ortaklaşa finanse edilen'Amasya Atıksu Arıtma Tesisi' projesinde son aşamaya gelindi.

Rüstem Keleş: Sakarya'da 6 yeni arıtma tesisi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sıı ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, yeni yılla birlikte içmesuyu yatırımlarının aralıksız devam edeceğini ve şehre 6 yeni içmesuyu arıtma tesisi kazandıracaklarını ifade etti.

İSU'dan 2.7 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İSU, Gebze'ye bağlı Muallimköy'de yerleşim alanları ile YURTKUR öğrenci yurtlarının atıksulannı arıtmak için 2 milyon 760 bin TL'lik yatırımla modüler atıksu arıtma tesisi inşa ediyor

Alanya arıtma tesisi yapıldı mı Haberi

Alanya arıtma tesisi yapıldı mı

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Antalya'nın Alanya ilçesi'nde inşa edilen arıtma tesisinde çalışmalar devam ediyor. 

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi. 

Arıtma tesisin Alanya için önemli olduğunu belirten Özgür, "İçme suyu arıtma tesisimizin inşaat çalışmaları hızlı ve sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Arıtma tesisimizin inşaatında Toplam 23 adet ünitenin 19 adedinin imalatı tamamlanmıştır. 

3 adet ünitede ince işler, 1 adet ünitede de kaba işler devam etmektedir. Arıtma Tesisinde kullanılacak olan otomasyon sistemi ve pompalar ile klor tankları ve vanaların kabulü yapılmıştır. Saha borulama ve teknik galeri imalatları ile ünite imalatları devam etmektedir. İnşaat işlerinin yüzde 95'i tamamlanmış, mekanik ve elektrik işleri yoğun bir şekilde...