09 / 05 / 2024

alanya Arıtma Tesisi

alanya Arıtma Tesisi

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde son durum!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdürü Yardımcısı Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden Alanya İçme Suyu ve Arıtma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Turkay Özgür, Alan Arıtma Tesisi inşaatını inceledi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanmak üzere!

Devlet Su İşleri (DSİ) Alanya İçmesuyu İsale DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'da devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaatı ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya içme suyu arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen Alanya içme suyu ve arıtma tesisi inşaatları ile ilgili Bölge Müdürü Türkay Özgür, açıklama yaptı.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

alanya Arıtma Tesisi Haberi

alanya Arıtma Tesisi

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yarımcısı Köksal Buğra Çelik, Şube Müdürleri ve Kontrollük teşkilatı ile birlikte Alanya’da devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. İnşaat alanlarında ki incelemelerinin ardından şantiyelere geçen Bölge Müdürü Özgür, işlerin ilerleme seviyeleri hakkında kontrollük teşkilatından bilgi alarak şantiye defterlerini imzaladı.

İncelemelerinin ardından Özgür, Alanya İçmesuyu ve Arıtma inşaat alanlarında inceleme de bulunduklarını söyledi.

Arıtma tesisinde idari binasının birinci kat kolon, kalıp işleri ile havalandırma ve ön klorlama ünitelerinde betonarme imalatlarının devem ettiğini belirten Özgür, “”durultucu tanklarında radye çalışmalarına başlanıldı. Arıtma tesisinin 20 ünitesinde kazı ve drenaj çalışmaları, 4 ünitesinde betonarme imalatları tamamlanmış olup, 11 ünitede de betonarme imalatı çalışmaları devam etmektedir. İşin genel fiziki gerçekleşmesi yüzde 30’dur....