04 / 05 / 2024

Alanya ASAT

Alanya ASAT

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

ASAT'tan Alanya'ya 49 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yaptığı yatırımlarla göz doldurdu. Sadece ASAT, ilçenin biriken alt yapı sorunları için 3 yılda toplam 49 milyon lira harcadı. İlçenin en önemli sorunları arasında yer alan içme suyu için yapılan yatırım ise 40 milyon lirayı buldu.

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.

Alanya'ya 3.6 milyonluk altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 15 bin metre uzunluğunda kanalizasyon hattı döşüyor. 3 milyon 600 bin liraya mal olacak kanalizasyon hattının yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

Alanya’ya 34 bin metre içme suyu hattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Alanya’da 18 milyon TL yatırımla 34 bin metre uzunluğunda içme suyu şebeke hattı döşüyor.

Alanya’ya 83 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, Alanya’ya 2016 yılında 83 milyon 768 bin liralık alt yapı yatırımı yapacaklarını ve su sorununu tamamen çözeceklerini söyledi.

Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yapıldı!

Alanya’nın içme suyu sorununun çözümü için muhtarlarla bir araya gelen ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, “1.5 yılda Alanya’ya 83 milyon liralık alt yapı yatırımı yaptık. Hedefimiz 2019 yılına kadar Antalya ve ilçelerinde susuz yer bırakmamak” dedi.

Alanya'da mahallelerin içme suyu sorunu çözülecek!

Muhtarların sesine kulak veren AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla ASAT Daire Başkanı İsmail Demirel, Alanya'daki 14 mahalle muhtarıyla toplantı yaparak, sorunları dinledi.

Alanya'da altyapı yenileme çalışmaları sürüyor!

Alanya'da Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri ilçenin yetersiz kalan su şebekelerini bir bir yenileniyor. Bazı bölgelerde yeni hatlar ile su sıkıntısı sona erdi.

Alanya Çamlıca Mahallesi'nde su sorunu Ağustos'ta çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya ASAT ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler mevkiinde yaşanan 30 yıllık su sorununu çözmek için çalışma başlattı. Beslengiler 1 ay sonra içme suyuna kavuşacak.

Hüseyin Güney: Alanya'da su sorunu yaşanmayacak!

Alanya'nın, Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlanması ile birlikte ASAT Alanya Şube Müdürü Hüseyin Güney önce şehrin su konularındaki sorunlarını tespit edip, daha sonra çözümü noktasında çalışıyor.

Alanya'da Plajlarda Güvenlik Çalışması projesi başlıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

Avrasya GYO Alanya'daki 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya'da yer alan 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı.

Alanya ASAT Haberi

Alanya ASAT

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin yıllardır bir türlü çözülemeyen sorunlarına el atıyor, suya hasret bölgeleri suyla buluşturuyor. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Çamlıca Mahallesi Beslengiler bölgesinde 30 yıldır yaşanan su sorununu gidermek için düğmeye bastı. Ekipler, mahalleyi suya kavuşturmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Haziran ayında başlayan çalışmalar kapsamında Çamlıca Mahallesi’ne Kaşlıoğlu kaynağından yaklaşık 5 kilometrelik bir hat çekilerek su getirilecek. Ağustos ayı içerisinde Beslengiler bölgesi içme suyuna kavuşacak.



BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir ve Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney içme suyu çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı. Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, Beslengiler mevkiindeki su sorununun 30 yıldır sürdüğünü belirterek, “Sonunda Büyükşehir el attı ve mahallemiz içme suyuna kavuşuyor. Büyükşehir’in hizmet farkını böylece daha iyi görmüş olduk. Başkan Menderes Türel’e...