05 / 05 / 2024

alanya avsallar kademe binası

alanya avsallar kademe binası

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar Mahallesi Sanayi Çarşısı’ndaki 4 bin metrekare alana projelendirilen yeni kademe binasının yapımı devam ediyor. Binada idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının da bulunacağı ifade edildi.

Alanya Belediyesi imarlı arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Avsallar'da yer alan 5 bin 568 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya'da mimari projeye aykırı inşa edilen yapı yıkıldı!

Alanya Belediyesi ekipleri, Avsallar Mahallesi’ndeki bir iş yerinde, mimari projeye aykırı alanların bulunduğunu tespit etti. Yıkım kararına uyulmadığı için kaçak yapı belediye ekipleri tarafından yıkıldı...

Alanya Belediyesi'nden üç önemli taşınmaz satışı!

Alanya Belediye Çay Bahçesi, aquapark ve işyerleri ve yine Avsallar Mahallesi’nde yer alan bir akaryakıt istasyonunun da yer aldığı ihaleden Alanya Belediyesi'nin kasasına 3 milyon 834 bin 450 TL girdi.

Alanya Avsallar Rekreasyon Alanı'nda sona gelindi!

Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak olan rekreasyon ve yürüyüş yolu projesinin inşaatına sona gelindi.

Alanya Avsallar'a imar müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Alanya Avsallar'ın imar planı sorunu çözüldü. Mahallenin imar planı onaylandı.

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Avsallar Rekreasyon Alanı projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi Avsallar Mahallesi’ne yeni bir vizyon kazandıracak rekreasyon ve yürüyüş yolu projesini hayata geçiriyor.

Alanya Avsallar'ın imar sorunu çözüldü!

Alanya'nın Avsallar Mahallesi’nin imar sorununu çözecek 1/5000’lik Nazım İmar Planı Revizyonu, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin devam meclisinde onaylandı.

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

Alanya yeni şantiye binaları hizmete girdi!

En ücra bölgelere kadar daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek için altyapısını ve idari merkezlerini güçlendiren Alanya Belediyesi, Avsallar,Oba,Mahmutlar ve Tosmur Mahallesinde 4 yeni şantiye binasını hizmete sundu.

Alanya Belediyesi imar yollarının açımına hız verdi!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, imarlı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Avsallar Mahallesi’nde Halıcı Orhan İlkokulu çevresindeki imar yolunu açan ekipler çalışmalarına Türkler Mahallesi’nde devam ediyor.

Alanya Avsallar'daki imar yolu açıldı!

Alanya Avsallar Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta açılan 10 metre genişliğindeki imar yolu Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hem açıldı hem de asfaltlandı.

alanya avsallar kademe binası Haberi

alanya avsallar kademe binası

Alanya merkeze uzak mahallere de hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için Alanya Belediyesi tarafından Avsallar Mahallesi’nde temeli atılan yeni kademe binasının yapımı devam ederken, 4 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan kademe binasında personelin dinlenebileceği oda, yemekhane, mescit, duş ve tuvaletlerin yer alacağı belirtildi. Binada ayrıca idari odalar ile toplantı salonu ve malzeme depolarının da bulunacağı ifade edildi.

Avsallar, Okurcalar, İncekum ile Payallar, Türkler ve Konaklı mahallelerinde bulunan 6 şantiyeye aynı anda hizmet verebilecek büyüklükte bir tamirhanenin de yapılacağı kademe binasında ayrıca açık alanda çörez, asfalt, yama malzemesi gibi malzemelerin depolanabileceği malzeme deposu bulunacağı...