29 / 04 / 2024

Alanya Belediyesi yapım karşılığı kiralama ihalesi

Alanya Belediyesi yapım karşılığı kiralama ihalesi

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Adapazarı Belediyesi'nden kat karşılığı sosyal kültürel tesis ve ticari alan yapım işi ihalesi!

Sakarya İli Adapazarı Belediyesi Başkanlığı, Sakarya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Meram Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Arsanın bedeline göre muhammen bedel 169 milyon 249 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Melikgazi Belediyesi 52 konut yapım ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir M.3.Ada C-Blok 52 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek...

Piraziz Belediyesi'nden 5 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

Piraziz Belediyesi, sınırlı ayni hak tesisi otel yapımı işi ihale ediyor. İhale 10 Temmuz'da gerçekleşecek..

Alanya Belediyesi'nden dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Alanya Belediyesi yapım karşılığı kiralama ihalesi Haberi

Alanya Belediyesi yapım karşılığı kiralama ihalesi

Alanya Belediye Başkanlığı tarafından, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verilecek. 

Alanya Belediye Başkanlığı'nın kapalı teklif usulü ile gerçekleştireceği satış ihalesi 2 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Peki muhammen bedel ne kadar belirlendi? İşte ayrıntılar...

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi  Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa ettirecek ve 10 seneliğine kiraya verecek. 

İş merkezi inşasının toplam yatırım maliyeti KDV hariç 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi. İş merkezinin ilk yıl kira tutarı ise 6 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İhalenin bu tutar üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi. 

İşte Alanya Belediye Başkanlığı tarafından verilen yapım karşılığı kiralama işi ihalesinin...