15 / 05 / 2024

alanya demirtaş beldesi yangın

alanya demirtaş beldesi yangın

Demirtaş beldesindeki 200 haneli Aliefendi köyünde çıkan yangın kontrol altına alındı, Yangında 6 ev ve çoğu meyve bahçesinden oluşan yaklaşık 40 hektarlık alan zarar gördü

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Mahallesi'nin yolları genişletiliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi’nde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Belediyesi'nden yeni çocuk parkları!

Alanya Belediyesi, mahalle ve kırsal alanlarda çocuklar için ihtiyaç olan bölgelere yeni parklar kazandırıyor. Seki Mahallesi ve Demirtaş Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesine yeni yapılan çocuk oyun gurupları, çocuklar ve mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

Antalya Büyükşehir'den Demirtaş yoluna asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Avrasya GYO Alanya'daki 4 dairesini 120 bin TL'ye kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı.

Antalya Alanya ve Aksu'daki turizm arazilerini kim aldı?

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın verdiği bilgilere göre, Antalya’nın turizm beldesi Aksu’da 3, Alanya’da da bir hazine arazisi satıldı. Sayıştay’ın gündeme getirdiği turizm arazilerine, kimlerin sahip olduğu ortaya çıktı.

alanya demirtaş beldesi yangın Haberi

alanya demirtaş beldesi yangın


Alanya ilçesinde 200 haneli köyde çıkan yangın, kontrol altına alındı. Demirtaş beldesi Aliefendi köyündeki yangında 6 ev ve çoğu meyve bahçesinden oluşan 40 hektarlık alan zarar gördü. Yangın kontrol altına alınırken, yanan bölgede Orman İşletme Müdürlüğü ve itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.


Alanya Orman İşletme Müdürü Cihat Yıkıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rüzgar ve nem oranının düşük olmasının yangına davetiye çıkardığını bildirdi. Vatandaşları, bu dönemde daha dikkatli olmaya çağıran Yıkıcı, "Gerekli önlemleri alıyoruz ama burada vatandaşların duyarlı olması gerekiyor" dedi.


Köyün eski muhtarı Turhan Vural da yangının Akçakaya Mahallesi'nde başladığını söyledi. Alevlerin bir anda her yeri sardığını anlatan Vural, "Gerekli müdahale yapıldı ama rüzgar nedeniyle etkili oldu. Bahçeler zarar gördü. Limon, nar, zeytin ağaçları yandı" diye konuştu.


Yangında evi hasar gören...