26 / 05 / 2024

alanya emeraldpark nerde

alanya emeraldpark nerde

Alanya'da 4 blok halinde yükselen Emeraldpark Antalya merkeze 110 kilometre mesafede yükseliyor

Alanya'da 581 yabancı şirket kurdu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Alanya'da Plajlarda Güvenlik Çalışması projesi başlıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

Avrasya GYO Alanya'daki 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya'da yer alan 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı.

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya ’da ağırlayacak.Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.

Apron İnşaat Alanya'da yeni projeye başladı!

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron inşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blok 128 daireden oluşan projenin yüzde 95'i satıldı...

Alanya'dan arsa alan Hollandalı çiftin 7 yıldır süren 'senet' kabusu!

Antalya'nın Alanya ilçesine yerleşen zengin bir Hollandalı çift, buraya yerleşmek için gayrimenkul işi yapan bir kişiden arsa aldı. Çift, arsayı aldıkları kişiye bir de villa yaptırdı. Çift, villanın teslimi sürecinde Türk tarafı ile bir dizi sorun yaşadı

Alanya sahil büfeleri Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ( ALTİD ) Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Antalya Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, maddi desteğe ihtiyacı olan Alanyaspor Futbol Kulübü’ne katkı sağlayacak

Apron İnşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı!

Proje hakkında bilgi veren Apron İnşaat'ın Alanya Şube Müdürü ayrıca Konya ve Alanya Satış Genel Koordinatörü Hatice Bal, temelini attıkları projeyi Eylül 2015 tarihinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi...

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nden Alanyaspor'a destek!

Menderes Türel: "Alanya Turistik İşletmeciler Derneği'nin kendi üyelerinden veya üyesi olmayan turizmcilerden toplayacağı 1,5 milyon TL'yi Alanyaspor'a vermek üzere Büyükşehir Belediyesine bağış yapmasını talep ettik" dedi

Ankara'dan Alanya'ya direkt uçuş seferleri başladı!

Ankara'dan, Alanya'ya direkt uçuş seferlerinin başlaması, hem Başkentli tatilcilerin, hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü. Quando Seyahat Acentesi Genel Müdürü Hüseyin Cihanoğlu, "Ankara'dan bölgeye daha fazla turist gelmeye başladı" dedi.

Burhan Sili: Alanya'da turizm sezonu 12 aya yayılabilir!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, "Türkiye'de yılda 30-34 milyar dolarlık bir gelirin elde edildiği turizmde yaz kış farkının kapanması halinde 7 milyar dolar seviyesinde para daha ekonomiye kazandırılabilir" dedi. ..

alanya emeraldpark nerde Haberi

alanya emeraldpark nerde

Toroslar İnşaat'ın Alanya'da yaşama geçirdiği Emerald Park 14 bin 760 metrekarelik alanda yükseliyor, projenin arsa alanı 9 bin 662 metrekare olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.



Emeraldpark Evleri konum olarak; Antalya merkeze 110 kilometre, Alanya'da bulunan Başkent Hastanesi, Anadolu Hastanesi, Hayat Hastanesi ve Şifa Hastanesi'nde 20 kilometre, Akdeniz Üniversitesi fakültelerine 30 kilometre, Gazipaşa'ya 65 kilometre, Antalya Havalimanı'na ise 100 kilometre mesafede bulunuyor.



Projedeki konutların metrekareleri 39 ila 168 metrekare arasında değişiyor, 196 konutun bulunduğu projede fiyatlar 68 bin liradan başlıyor, 350 bin liraya kadar yükseliyor.



Emerald Park'ın sosyal...