03 / 05 / 2024

Alanya Gökay Sitesi kiralık daire 

Alanya Gökay Sitesi kiralık daire 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Alanya Gökay Sitesi'nde yer alan 4 adet daireyi yıllık toplam 147 bin 100 TL bedelle kiraladı...

Aquamarine Evleri satışta! Yeni proje!

Aquamarine Evleri Didim Çandarlı Mahallesi Siteler bölgesinde Gökay İnşaat tarafından yükseliyor. Aquamarine Evleri satışa çıktı. Peki Aquamarine Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Aquamarine Evleri ile ilgili detaylar.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Udar Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Mon, Feyruz Çoban, Kazım Damar, Cihat Bulut ve Gökay Yeltekin ortaklığında kuruldu.

Gram altın 2 bin TL oluyor! Az evvel açıklandı! Net tarihi duyan çarpılıp kaldı! Hemen bakın!

Gram altında yükseliş devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Rıza Gökay Tuğsavrol Sene sonu kapanışı da muhtemelen rakamı açıkladı.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İps Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Altay tarafından kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Matallbau Çelik Mobilya Üretim Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Yıldırım tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Alanya Gökay Sitesi kiralık daire  Haberi

Alanya Gökay Sitesi kiralık daire 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya ili Alanya İlçesi Gökay Sitesi'nde bulunan 4 adet dairenin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu, Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan D blok 1 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 36.775.-TL+KDV,

Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan D blok 3 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 36.775.-TL+KDV,

Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan R blok 1 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 36.775.-TL+KDV,

Antalya ili Alanya ilçesi Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan R blok 3 nolu dairenin eşyalı olarak yıllık 36.775.-TL+KDV,

Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş.'ye 01.06.2018 tarihinden geçerli olmak üzere 1 (Bir)...