30 / 04 / 2024

Alanya hizmet binası

Alanya hizmet binası

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Alanya Kent Meydanı için yeni hizmet binası şart!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Kent meydanını yapabilmek için öncelikle belediye binasını yıkmak zorundayız. Bunun için de yeni hizmet binasını bir an önce yapıp, oraya taşınmak istiyoruz" dedi.

Alanya Belediye binası için İller Bankasından kredi kullanılacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında yapılan Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısında, Başkan Yücel’e, Belediye hizmet binasının yapımında İller Bankasından kredi kullanılması için yetki verildi.

Alanya ASMEK hizmet binası açıldı mı?

ASMEK Hizmet Binası'nı törenle açan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "1 yılda 100'ün üzerinde proje başlattık, bir kısmını bitirdik. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası semt polikliniği olacak!

Alanya Belediye Meclisi, Mahmutlar Hizmet Binası’nın birinci katının 10 yıllığına “Alanya Devlet Hastanesi Mahmutlar Semt Polikliniği” olarak kullanılması için onay verdi. Başkan Yücel, “Sağlık her şeyden önemlidir.” dedi.

Sarıyer Belediyesi'nden ilk yeşil sertifikalı hizmet binası!

Sarıyerli yurttaşa hakettiği hizmeti tek merkezden verecek olan ve dünyanın ilk yeşil sertifikalı hizmet binası ünvanını taşıyan yapı, 06.02.2014 tarihinde yapılan sözleşmeyle Maslakta yükselmeye devam ediyor...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Alanya hizmet binası Haberi

Alanya hizmet binası

Antalya'nın Alanya Belediyesi'nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2017 yılının Aralık ayında temeli atılan bina hakkında oluşan hukuki süreç, yaklaşık 2 yıl sonra belediye lehine sonuçlandı. Sabah'tan Mehmet Al'ın haberine göre; müjdeyi ekim ayı meclis toplantısında veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel verdi.

210 GÜNE KADAR HAZIR OLACAK

Başkan Yücel, inşaat sektöründe ekonomik sorunlardan dolayı yüklenici firma kaynaklı sorunlar yaşadığını anımsatarak, "Belediye olarak tüm sorumluluklarımızı yerine getirdik. Yürüttüğümüz projelerde borçlu konuma düşmemeye gayret ettik ve başardığımızı düşünüyorum. Bu proje nezdinde de hukuki süreç lehimize sonuçlandı" açıklamasında bulundu. Yücel, "Bundan sonraki dönemde yüklenici firma 210 gün içerisinde çalışmalarını tamamlayacak ve binayı bize hazır bir şekilde teslim edecek" şeklinde...