18 / 05 / 2024

Alanya Hizmet Birimi Binası

Alanya Hizmet Birimi Binası

Yeni Alanya Gazetesi köşe yazarı olan Alper Kutay bugünkü yazısında Mahmutlar Mahallesi'nin muhtarı Ahmet Top ile görüşmesini anlattı. Muhtar Top Alanya'daki projeleri tek tek sıraladı.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Antalya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi, alt yapısını tamamladığı Karşıyaka ve Uzunoluk Mahallelerindeki yollarda asfalt çalışmaları hızla sürüyor.

Alanya Mahmutlar Hizmet Binası tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Alanya Mahmutlar’da hayata geçirdiği Düzenli Malzeme Deposu ve Hizmet Binası'nın inşaatını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

ASAT, Alanya'da yeni hizmet binası inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü Alanya'da vatandaşın ayağına hizmeti daha hızlı götürmek için düğmeye bastı.

Alanya Hali'nin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek, ilçeye kazandırılan en önemli ve maliyetli en yüksek yatırımı olan Toptancı Hali Kompleksi’nin temeli törenle atıldı.

Ümraniye Belediyesi'nden asansör muayene hizmetleri birimi!

Ümraniye Belediyesi, ilçe sınırları içinde bulunan asansörlerin periyodik kontrol faaliyetlerini artık kendi içinde kurduğu “Ümraniye Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü Asansör Muayene Hizmetleri” birimi ile yapacak ve bu hizmet Türkiye’de ilk defa Ümraniye Belediyesinde uygulanacak.

Menderes Türel, Alanya Toptancı Hal tartışmalarına son noktayı koydu!

Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya yetersiz gelen mevcut 4 belde haliyle birlikte tüm ilçeye hizmet verecek daha büyük ve modern yeni bir toptancı hal kazandırmak için gün sayıyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Gündoğmuş’ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi’nin temelini atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Alanya Belediyesi'nden 2. atık terfi merkezi!

Alanya Belediyesi, merkez ve doğu mahallerine hizmet verecek 2. Atık Terfi Merkezi’ni, Tosmur Mahallesi’nde hayata geçirdi.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Alanya Belediyesi'nden 2 yılda 52 park!

2. Hizmet yılını geride bırakan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kente kazandırdığı parklar ve sosyal alanlarla Alanya’yı cazibe merkezi haline getirdi.

Alanya Hizmet Birimi Binası Haberi

Alanya Hizmet Birimi Binası

Alanya'nın coğrafik genişlik ve nüfus zenginliği açısından en büyük yerleşim birimlerinin başında gelen Mahmutlar Mahallesi'nin cevval muhtarı Ahmet Top aradı dün. 


Alanya'nın tanıtımı için sosyal medyada sık sık ilginç ve önemli paylaşımlar yapan, arkadaş listesindeki yerli ve yabancı yüzlerce takipçisini "Alanya çok güvenli bir şehir, tatil için yazın sizi bekliyor" çağrısı yaparak muhtarlığının yanı sıra sosyal medyada adeta "fahri turizm elçisi" gibi çalışan Muhtar Top, ilginç bir çalışma yaptığını söyledi. 


Çalışmanın özü şu... 


Malum, MHP'li Alanya Belediyesi ile AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, Otogar arkasındaki Arıtma Tesisi'nin batısına bakan bölge konusunda geçtiğimiz aylarda, deyim yerindeyse adeta birbirine girmişti. 


Alanya Belediyesi, şehirde artık nadir bulunan bu devasa kamu arazisine "Gençlik Merkezi" yapacağını, hatta projesinin bile hazır olduğunu söylemiş, buna mukabil Antalya Büyükşehir Belediyesi ise bu...