14 / 05 / 2024

Alanya İçmesuyu İsale hattı inşaatı ne durumda

Alanya İçmesuyu İsale hattı inşaatı ne durumda

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya'da arıtma tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor!

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'nın 2045 yılına kadar olan içmesuyu arıtma sorununu ortadan kaldıracak olan arıtma tesisinde ki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamam!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 79'u tamamlandı. Alanya İçmesuyu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Aydın ve Civar içmesuyu isale hattı için acele kamulaştırma!

2015 yılı yatırım programında yer alan Ortaklar içmesuyu projesi kapsamında Aydın ve Civar Yerleşimler İçmesuyu İsale Hattı (1. Kısım) inşaatı işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Turkay Özgür, Alan Arıtma Tesisi inşaatını inceledi!

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya Arıtma Tesisi inşaatı tamamlanmak üzere!

Devlet Su İşleri (DSİ) Alanya İçmesuyu İsale DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya'da devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Alanya İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaatı ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Alanya ilçesinde devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Rize Merkez'de içmesuyu hattı için acele kamulaştırma!

Rize Merkez İçmesuyu İsale Hattı kapsamında Merkez ilçesine bağlı Dağsu, Karayemiş Köyü, Köprübaşı, Köprülü Köyü, Yiğitler Köyü, Yolveren Köyü, Güzelyurt, Karasu ve Küçükçayır'da acele kamulaştırma yapılacak.

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi hayata geçiriliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas'ta içme suyu terfi merkezi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas içmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

DSİ'den 80 milyon TL'lik yatırım!

Turkay Özgür, Alanya İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Alanya'nın içmesuyu problemini 2045 yılına kadar ortadan kaldıracak olan tesisin inşaat çalışmalarının yüzde 66'sı tamamlandı.

Alanya İçmesuyu İsale hattı inşaatı ne durumda Haberi

Alanya İçmesuyu İsale hattı inşaatı ne durumda

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yarımcısı Köksal Buğra Çelik, Şube Müdürleri ve Kontrollük teşkilatı ile birlikte Alanya’da devam eden Alan İçmesuyu İsale hattı ve Arıtma Tesisi inşaat alanlarında incelemelerde bulundu. İnşaat alanlarında ki incelemelerinin ardından şantiyelere geçen Bölge Müdürü Özgür, işlerin ilerleme seviyeleri hakkında kontrollük teşkilatından bilgi alarak şantiye defterlerini imzaladı.

İncelemelerinin ardından Özgür, Alanya İçmesuyu ve Arıtma inşaat alanlarında inceleme de bulunduklarını söyledi.

Arıtma tesisinde idari binasının birinci kat kolon, kalıp işleri ile havalandırma ve ön klorlama ünitelerinde betonarme imalatlarının devem ettiğini belirten Özgür, “”durultucu tanklarında radye çalışmalarına başlanıldı. Arıtma tesisinin 20 ünitesinde kazı ve drenaj çalışmaları, 4 ünitesinde betonarme imalatları tamamlanmış olup, 11 ünitede de betonarme imalatı çalışmaları devam etmektedir. İşin genel fiziki gerçekleşmesi yüzde 30’dur....