06 / 05 / 2024

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Küçükyalı Karayolları arazisine 180 milyon TL teklif!

Emlak Konut Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleştirildi. Tekliflerin adeta havada uçuştuğu ihaleye 13 firma katıldı. İhalede en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi.

1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu'nda inşaat başlıyor!

'1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu' ihalesini Karayolları'nın onayladığını açıklayan Başkan Türel "İnşaat çalışmalarına hemen başlıyoruz. Artık Alanya trafiği keşmekeş olmaktan çıkacak" dedi.

Ali Kılıç Küçükyalı’daki karayolları arazisine sahip çıktı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Küçükyalı’daki karayolları arazisinin önemli bir bölümünün şehir parkına dönüştürülmesi noktasında vatandaşlara destek vererek, gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Alanya Sahil Yolu'na sıcak asfalt!

Alanya kırsalında birçok mahalle sıcak asfaltla tanışırken, Alanya Merkezi’nden geçen Keykubat Caddesi’nin devamı olan karayolları ile Oba Köprüsü arasındaki sahil yolu yıllar sonra yeniden sıcak asfaltla kaplandı.

İskenderun eski karayolları arazisine şehir parkı yapılacak!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi üzerinde şehir parkı oluşturulması için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi. Seyfi Dingil, şehir parkı olacak eski karayolları arazisi üzerinde incelemelerde bulundu.

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak?

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Zincirlikuyu karayolları arazisine Zorlu Center!

Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki arsasını satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

2007 yılında Karayolları arazisine 'Zorlu Center'!

2007 yılında Karayolları'nın Zincirlikuyu'daki 96 bin 500 metrekarelik arsasını 800 milyon dolara satın alan Zorlu Holding, arsaya inşa edilecek projenin 'Zorlu Center İstanbul' olarak açıklamış.

Alanya Kestel'de üst geçit inşa ediliyor!

Alanya Belediyesi ve Karayolları Antalya Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle, D-400 Karayolu Kestel mahallesi geçişine üst geçit yapılıyor.

Maltepe Karayolları arazisine botanik parkı yapılacak!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'na devri yapılan Maltepe Küçükyalı'daki Karayolları arazisinin Alışveriş Merkezi yerine botanik parkı olarak değerlendirilmesi için girişimlerinin sürdüğünü açıkladı

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak Haberi

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak

Yiğit, “Her geçen gün büyüyen ve nüfusu artan ilçemizin yıllardır bir kapalı pazar yeri ihtiyacı var. Yine ilçemizin büyük bir düğün salonu ihtiyacı var. Bu iki büyük ihtiyaç bu araziye yapılacak olan kapalı bir alanla  giderilebilir. Yapılmasını istediğimiz bu kapalı pazar yeri alanı, çok amaçlı kullanılabilir. Öyle ki, yaz aylarında akşam düğün, yağışlı havalarda resmi törenler ve haftada bir yada iki gün de pazar yeri olarak kullanılabilir” dedi. 


Yeni...