06 / 05 / 2024

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven

Alanya'da turizm konusunda yaşanan sorunlarla ilgili bir rapor hazırlattığını söyleyen Başkan Yücel, Alanya'da turizm konusunda yaşanan tüm sıkıntılarla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp, sorunları bir bir ortaya koyduk, dedi.

Alanya'da yabancılara 50 bin taşınmaz satıldı!

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya'daki yabancıya gayrimenkul satışına ilişkin, "Yabancılar tarafından yaklaşık 50 bin civarında taşınmaz elde edinilmiş. Burada Rusya, Norveç ve Almanya ile Kuzey Avrupa ülkeleri önde gidiyor" diye konuştu.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İskenderun Nüfus Müdürlüğü binası restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Valisi Sayın Erdal Ata,İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ile birlikte Vali Ata, İlçe Nüfus Müdürlüğü Binası’nın restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Alanya'daki 7 okul Mili Emlak Müdürlüğü'ne devrediliyor!

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, ilçedeki 7 okulun Mili Eğitim Müdürlüğünce mühürlendiğini belirterek, bu eğitim kurumlarının Hazine ve Mili Emlak Müdürlüğüne devir işlemlerinin sürdüğü bilgisini paylaştı.

Alanya'daki sahil işletmeleri dikkat!

Kıyı Denetim Komisyonu, Alanya kıyılarının doğal yapısının korunması ve tahribatın önlenmesi için denetimlerini aralıksız sürdürürken, Kaymakam Tanrıseven, "Kurallara uymayanlara yasal işlem başlatılacak" dedi.

Century21 Sinerji Kağıthane’de açıldı!

Century21’in Kağıthane’deki ilk ofisi Sinerji Gayrimenkul, yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Törene, Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç ile Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Alanya Karayolları arazisine kapalı pazar mı yapılacak?

Karayolları 133. Şube Şefliği’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki arazisi için Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hasan Yiğit’ten bir öneri geldi. Yiğit, Karayolları arazisinin Alanya’nın ihtiyaçlarına göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Tuzla Gölü termal kaplıca merkezi mi oluyor?

Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan, " Tuzla Gölü'nün çamurunu, yapılacak tahlillerin olumlu çıkması durumunda pazarlayacağız. Tuzla Gölü doğal şifa ve termal kaplıca merkezi olacak " dedi.

Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları sürüyor!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 1887'de yapılan Hasan Fehmi Paşa Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Gökhan Azcan, Mahmudiye Mahallesi’ndeki caminin restorasyon çalışmalarının 10 ay önce başladığını söyledi.

ALTİD'le Alanya’yı en iyi yere taşıyacağız!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alanya’ya yeni atanan Kaymakam Hasan Tanrıseven’e ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Erzin'de sel felaketi: 4 ölü, 1 kayıp

Hatay'ın Erzin ilçesinde meydana gelen sel felaketinde 4 kişi hayatını kaybetti. Kaybolan bir kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. Erzin Kaymakamı Hasan Yaman, Adana ve çevre illerden gelen ekiplerin aramaları sürdüğünü ifade etti.

Alanya'da binalara kimlik tabelası!

ALANYA Belediyesi ve Alanya Teknik Adamlar Derneği (ATAD) arasında 'Bina Kimlik Bilgi Sistemi' kurulması konusunda protokol imzaladı. Sistem, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ATAD Başkanı Hasan Fevzi Yüksekkaya tarafından tanıtıldı....

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven Haberi

Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven

Alanya'da turizm konusunda yaşanan sorunlarla ilgili bir rapor hazırlattığını ve çok önemli sonuçlara ulaştıklarını söyleyen Başkan Yücel, "Alanya'da turizm konusunda yaşanan tüm sıkıntılarla ilgili detaylı bir rapor hazırlayıp, sorunları bir bir ortaya koyduk. Turizm konusunda yaşanan bu problemleri çözmek için turizmcilerle işbirliği içinde çalışacağız." dedi.


TURİZM İÇİN ALANYA İL OLMALIDIR 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven başkanlığında Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'nde gerçekleştirilen Turizm Koordinasyon Toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'da bir kamuoyu araştırması yaptığını ve sorunları, olumlu veya olumsuz görünen konuları ve yapılabilecekleri tespit ettiklerini söyledi. Başkan Yücel, turizm geliştirilmesi için hazırlanan raporu toplantıda açıkladığını belirterek, "Çevre, Trafik, Esnaf, Acente, Asayiş, Emlak, Konaklama ve Eğitim, Havaalanı, Aktiviteler, Turizm ve Tanıtım konu başlıklarında...