27 / 04 / 2024

Alanya Kestel arazi fiyatları

Alanya Kestel arazi fiyatları

Hazine Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde ticaret, konut ve turizm amaçlı imarlı iki ayrı arsayı ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin tahmini bedeli 9 milyon 893 bin 551 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Ankara ve Antalya'da KDV'den muaf arazi satacak!

Ankara ve Antalya'da arazi arayanların beklediği müjde Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden geldi. Alanya ve Pursaklar'da yer alan iki arazi KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

SGK, Alanya'da 354 bin TL'ye arazi satıyor! 

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Karapınar Köyü'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Alanya'da 22.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Alanya 2. Satış Memurluğu, Antalya Alanya Okurcalar Mahallesi'nde yer alan araziyi 22 milyon 792 bin 224 TL bedelle satışa çıkardı. 

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya Kestel cazibe merkezi olacak!

Alanya Kestel'de Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını kontrol eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, caddenin D-400’den üniversitenin bulunduğu alana kadar asfaltlanacağını söyledi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne yeni arazi tahsis edildi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı,''Veysel Eroğlu'nun imzasıyla Cikcilli'deki 1 milyon 113 bin metrekarelik alan üniversitemize tahsis edildi. Bizim için önemli çünkü dünya markası yolunda ilerlemek için yeni alanlara ihtiyacımız var.''dedi

Alanya Kestel'de fakülte yolu asfaltlanıyor!

2015 ile 2016 yılının ikinci yarısında yayla yollarında 50 kilometre yolu altyapısı ile yeniden düzenleyen Alanya Belediyesi, Kestel Mahallesi İşletme Fakültesi yolunu düzenleyerek kaldırımlarını yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'da arazi satacak!

Alanya Meclisi ve Antalya Meclisi'nin CHP'li üyesi Demirci, gündemin 10. ve 11. maddelerinde Ağrı'nın Patnos ilçesi ile bu ilçeye bağlı Dedeli beldesinin Antalya Büyükşehir'in kardeş şehir olmasına karar verilmesine tepki gösterdi.

Alanya Kestel arazi fiyatları Haberi

Alanya Kestel arazi fiyatları

Hazine Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde ticaret, konut ve turizm amaçlı imarlı iki ayrı arsayı ihaleyle satışa çıkardı.Hazine satışa çıkardığı Alanya'nın Kestel Mahallesi'nde 6 bin 971 metrekare büyüklüğündeki arsa 1/1000 ölçekli Uygulama İmar olanında Tercihli Kullanım Alanı olarak ayrılık Konut ve turizm amaçlı 4 ve 5 kata müsait. Tahmini bedeli 8 milyon 17 bin 500 lira. Aynı mahallede 1137 metrekare olan diğer arsa ise uygulama imar planında ticari alan biçilen değer 1 milyon 876 bin lira. Taşınmazların ödemesi satış bedelinin en az dörtte biri peşin kalanı en fazla iki yılda ve taksitlerle kanuni faizi ile birlikte ödenebilecek, satış bedeli haricinde KDV, Vergi, Resim ve Harç alınmayacak. Taşınmazlar satış tarihinden itibaren 5 yıl süreyle emlak vergisinden muaf. 


Antalya...