11 / 05 / 2024

Alanya Kestel yol yatırımları

Alanya Kestel yol yatırımları

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya’daki tali yoluna kendi tapusunu astı!

Alanya’da A.S. adlı kadın, çevreyoluna bağlanan tali yolu, kendi mülkü olduğunu iddia ederek tel çit çekip kapattı. Otobüsler halka ulaşamadı. Alternatif yol yapımı için çalışmalarda bulunuldu.

Tarihi Alanya Kalesi içten yıkıldı!

Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan Tarihi Alanya Kalesi’nin tarihi surları katledildi. Surların yakımına Avusturyalı emekli pilotun ev tadilatı yol açtı

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya Kestel'in yol hayali gerçek oldu!

Alanya Belediyesi Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışmasını tamamladı.

Alanya'da 50 yıldır trafiğe kapalı yol yeniden hizmete açıldı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü, Ev Restoran'ın yanında 50 yıldır araç trafiğine kapalı yolu hizmete açtı.

Alanya Büyükhasbahçe'ye yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi 2017 yılı yatırım programı çerçevesinde kentin birçok mahallesinde yol yapım çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Alanya Belediyesi'nden 35 kilometre imar yolu!

Alanya Belediyesi, bölgeler arası düzenli ve güvenli ulaşımı sağlamak için imar planlarında yol olarak ayrılmış alanlarda yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alanya'ya yeni imar yolları!

Altyapı, kaldırım, asfalt, yeni yol ve köprü gibi onlarca çalışmayı bir arada sürdüren Alanya Belediyesi, merkez mahallelerde de trafik yoğunluğunu azaltmak için yeni imar yolu ve iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Alanya Kestel'e iki yeni köprü!

Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, Ahmet Tok Caddesi’nde başlatılan 2 adet köprünün inşaatı tamamlandı.

Alanya'ya yeni bağlantı yolu!

Alanya Belediyesi kırsal mahallelerde yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Deretürbelinas ve Gedevet Yaylası’nda mahalle içi yolları açan Alanya Belediyesi, Dere Mahallesi’nde Yukarı Harmanlı Mevki ile Süleymanlar Mahallesi İnlice Mevkii’nde yol çalışmasına devam ediyor.

Alanya Kestel yol yatırımları Haberi

Alanya Kestel yol yatırımları


Kestel Mahallesi’nin en önemli ulaşım arteri olan İsa Küçülmez Caddesi’nde 30 metrelik yolda parke ve kaldırım çalışması tamamlandı. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarının devam ettiği caddede kaldırımlara 500 adet ficus nitida cinsi ağaç dikildi.



BÖLÜNMÜŞ YOL OLARAK HİZMETE SUNULDU


Kestel Mahallesi’nin en büyük yolu olan 30 metre genişliğindeki İsa Küçülmez Caddesi’nde parke ve kaldırım çalışması tamamlandı. Bölünmüş yol olarak hizmete sunulan caddede 30 bin metrekare parke taşı döşendi. Ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları kapsamında yol kenarına 500 adet ficus nitida cinsi ağaç dikildi. Orta refüje ise; özel hurma ağaçları ile turunç ağaçlarından oluşan özel peyzaj çalışması yapılacak.


“KESTEL’İN YENİ VE MODERN YÜZÜ OLDU”


Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İsa Küçülmez Caddesi’nin 2 kilometrelik kısmını merkeze kadar bölünmüş yol olarak...