03 / 05 / 2024

Alanya Kuzey Çevreyolu inşaat çalışmaları

Alanya Kuzey Çevreyolu inşaat çalışmaları

'1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu' ihalesini Karayolları'nın onayladığını açıklayan Başkan Türel "İnşaat çalışmalarına hemen başlıyoruz. Artık Alanya trafiği keşmekeş olmaktan çıkacak" dedi.

Alanya'da yabancılara 50 bin taşınmaz satıldı!

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya'daki yabancıya gayrimenkul satışına ilişkin, "Yabancılar tarafından yaklaşık 50 bin civarında taşınmaz elde edinilmiş. Burada Rusya, Norveç ve Almanya ile Kuzey Avrupa ülkeleri önde gidiyor" diye konuştu.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Malatya Kuzey Çevreyolu inşaatı TBMM gündeminde!

Malatya Kuzey Çevreyolu inşaatının durumu TBMM'de konu oldu. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kuzey Alanya'ya yeni altyapı!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kuzey Alanya'nın altyapısını yeniliyor. Proje kapsamında 20 metrelik imar yolu güzergâhında Sugözü Deresi’ne 100 metre uzunluğunda menfez yapıldı.

Malatya Kuzey Çevreyolu şantiyesi kuruluyor!

Malatya'daki Kuzey Çevreyolu'nun yapım ihalesini alan Ankaralı 'Eksen Proje', şantiye kurma çalışmalarına başladı. Yeşilyurt'a bağlı Gözene Köyü'nde kurulacak olan şantiye yaklaşık 1 ayda tamamlanacak.

Malatya Kuzey Çevreyolu için imar revizyonu gerekiyor!

Karayolları 8.Bölge Müdürü Ahmet Gülşen, Malatya'nın önemli projelerinden olan Kuzey Çevreyolu’nun geçeceği güzergahta arazi toplulaştırma ve imar uygulaması nedeniyle imar plan revizyonu gerektiğini söyledi.

Malatya Kuzey Çevreyolu'nda çalışmalar başlıyor!

Malatya’daki yatırım ve projelerle ilgili de konuşan Milletvekili Yaşar, kent için önemli bir yere sahip olan Kuzey Çevreyolu projesinde ilk 11 kilometrelik etabın ihalesinin tamamlandığını belirterek “Şantiye kurulumu tamamlandı ve 11 kilometrelik alanın yapımına başlanılacak”dedi.

Kuzey Alanya'ya yeni imar yolu!

Göreve geldiğinden buyana Kuzey Alanya’da yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturarak vatandaşı hizmetle buluşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunun da startını verdi.

Malatya Kuzey Çevreyolu için 16 kilometrelik kamulaştırma!

Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal, yapım ihalesi tamamlanan ve yükleniciye yer teslimi yapılan Kuzey çevreyolu için 16 kilometrelik bölümde kamulaştırma çalışmasının yapılacağını açıkladı. Kartal, kamulaştırma çalışmalarına ise kısa sürede başlayacaklarını bildirdi.

Malatya Kuzey Çevreyolu ihalesi tamamlandı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, terörün en büyük amacının Türkiye'nin kalkınmasını yavaşlatmak, savunmasını frenlemek, neticede iç savaşla ülkenin toprak bütünlüğüne kasdetmek olduğunu bildirdi.

1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu'nda inşaat başlıyor!

'1. Etap Alanya Kuzey Çevreyolu' ihalesini Karayolları'nın onayladığını açıklayan Başkan Türel "İnşaat çalışmalarına hemen başlıyoruz. Artık Alanya trafiği keşmekeş olmaktan çıkacak" dedi.

Kayseri'nin yolları yenileniyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri Sivas Yolu'nun Gesi Kavşağı ile Kuzey Çevreyolu Kavşağı arasında çalışma başlattı. 2 bin 700 metre uzunluğundaki yolda yapılan çalışmalarla mevcut yol genişletilerek altyapısı ve asfaltı yenilenecek.

Kayseri Orta Yol 2016 içinde tamamlanacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Orta Yol'u bu yıl bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Yolun son etabı olan Muhsin Yasıcıoğlu Bulvarı-Kuzey Çevreyolu bağlantısı ile bu yolu Anbar OSB girişine bağlayacak olan yolun ihalesi yapıldı.

Alanya Kuzey Çevreyolu inşaat çalışmaları Haberi

Alanya Kuzey Çevreyolu inşaat çalışmaları

BÜYÜKŞEHİR Yasası'nın mimarlarından olan ve Dim Vadisi'ndeki 12 mahalleyi birbirine bağlayan Ak Köprü'nün ardından dev projelere başlamak için gün saydığını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, içini Yeni Alanya'ya döktü. Politika Editörü Alper Kutay'ın sorularını yanıtlayan Başkan Türel "Alanya trafiğini rahatlatacak 1. Etap Kuzey Çevreyolu ihalesini Karayolları Genel Müdürlüğü onayladı. İhale sonrası inşaat çalışmalarına hemen başlıyoruz. Alanya trafiği yazın keşmekeş olmaktan çıkacak" dedi. 


'ALANYA'NIN YERİ ÇOK BAŞKA'

TELEKOM ve Ticaret Lisesi kavşaklarını da yeniden tanzim edeceklerini vurgulayan Başkan Türel "Alanya bizim adeta gözbebeğimiz. Genel ve yerel seçimde Alanya'nın AKP'ye olan desteğini inkar edemeyiz. ALTSO'nun desteğiyle hazırlanan Toptancı Hali Projesi'nin tetkikleri Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. Birkaç ay içerisinde ihalesini yapar, inşaat çalışmalarına başlarız. Atık Depolama ve Çevrim Tesisi Projesi'ni...