18 / 05 / 2024

Alanya Okurcalarda kaçak yapı yıkımı

Alanya Okurcalarda kaçak yapı yıkımı

Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı.

Alanya ve Kaş’ta 70 kaçak yapı yıkıldı!

Alanya ve Kaş'ta yerleşik yabancıların inşa ettiği 2 bin 18 kaçak binadan 70 binanın yıkımı gerçekleştirildi. 

Alanya'nın sahilindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi tarafından sahilde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor.  Bölgede gecekondu kanuna muhalefet eden yapı ve uzantılar tek tek yıkılarak cezai işlem uygulandı.

Alanya Avsallar’da 2 otelin kaçak yapıları yıkıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Avsallar’da yer alan otel iskeleleri üzerinde bulunan kaçak yapıların yıkımı gerçekleşiyor. Başkan Yücel, “Kaçak konusunda taviz yok” diye konuştu.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya'daki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı başlattığı mücadeleyi sürdürüyor.

Alanya'da hazine arazilerinde kaçak yapılar türedi!

Alanya'nın Türkler mahallesinde inşa edilen Alanya Toptancı Hali'nin çevresinde kaçak yapılar bulunduğu iddia edildi. Hazineye ait olan bu arazilerdeki kaçak yapılara bölge halkı tepki gösterdi.

Alanya sahillerinde kaçak yapıya izin yok!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, sahillerdeki kaçak yapıları yıkıyor.

Alanya'da kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Zabıta Müdürlüğü tarafından denetimlerde tespit edilen imara aykırı çarpık ve kaçak yapıların yıkımına başlandı. Bu kapsamda İskele Caddesi’nde bir işyerinin imara aykırı olarak yapılan bölümleri yıkıldı

Alanya'da sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişiye gözaltı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişi, suçüstü yakalandı.Şüphelilerin kazı yaparken kullandıkları detektör, kazma ve küreğe el konuldu, şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü.

Alanya Okurcalar'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı.

Alanya'da kaçak acentecilik denetlenecek!

Alanya'da kaçak acentecilik denetlenecek. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’ne konuk olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Alanya Yönetimi, kaçak acentecilik faaliyetleri ve hanutçuluk konusunda alınacak önlemleri görüştü.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Limandan gemiye kaçak boruyla akaryakıt getirdiler!

Sekiz milyar dolarlık hacme ulaştığı öngörülen kaçak akaryakıt sektöründe akıl almaz yöntemler uygulandığı ortaya çıktı. Gümrük ekipleri her gün tonlarca akaryakıt sevkiyatının yapıldığı Mersin limanında zihni sinir projelere taş çıkartan bir yöntem belir

Alanya Okurcalarda kaçak yapı yıkımı Haberi

Alanya Okurcalarda kaçak yapı yıkımı

Okurcalar Mahallesi'nde 10 adet baraka türü işyeri, güvenlik güçlerinin de desteği ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 'Tüm mahallelerimizde kaçak yapılarla ilgili denetimlerimiz devam ediyor. Şehrimizde imar ve görüntü bütünlüğünü sağlamak için kaçak yapılara izin vermeyeceğiz" dedi.


Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı. Sabah saatlerinde başlayan yıkım akşam saatlerine kadar devam etti. Yıkıma Alanya zabıta amirliğine bağlı ekiplerle beraber Avsallar ve Payallar, zabıta amirliğine bağlı çok sayıda zabıta katıldı. İncekum jandarması her hangi bir olaya karşı sıkı güvenlik tedbiri aldı. Yıkımda kaçak iş yerlerinin elektrik abonelerinin kesilmesi için Akedaş ekibi hazır bulundu. Konu...