04 / 05 / 2024

Alanya Okurcalar'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Okurcalar'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı.



Okurcalar Mahallesi'nde 10 adet baraka türü işyeri, güvenlik güçlerinin de desteği ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yıkıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 'Tüm mahallelerimizde kaçak yapılarla ilgili denetimlerimiz devam ediyor. Şehrimizde imar ve görüntü bütünlüğünü sağlamak için kaçak yapılara izin vermeyeceğiz" dedi.


Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesinde ruhsatsız faaliyet gösteren kaçak iş yerlerini yıktı. Hayri Demir Alanya Belediyesi Okurcalar Mahallesi'nde kaçak yapılan 10 iş yerini encümen kararı uygulayarak yıktı. Sabah saatlerinde başlayan yıkım akşam saatlerine kadar devam etti. Yıkıma Alanya zabıta amirliğine bağlı ekiplerle beraber Avsallar ve Payallar, zabıta amirliğine bağlı çok sayıda zabıta katıldı. İncekum jandarması her hangi bir olaya karşı sıkı güvenlik tedbiri aldı. Yıkımda kaçak iş yerlerinin elektrik abonelerinin kesilmesi için Akedaş ekibi hazır bulundu. Konu ile bilgi veren Alanya zabıta amiri Bülent Filiz açıklamasında Okurcularda tespit ettiğimiz 10 kaçak iş yeri ile ilgili tutanak tutarak encümene bildirdik. Bizde encümenin verdiği karan uygulamak için bu gün bir çalışma başlattık Kendi iş yerini boşaltması için verdiğimiz süre dolunca boşaltmayan iş yerlerini ekibimizle içindeki ürünleri tespit altına alarak boşanyoruz ve daha sonra teknik ekibimizle kaçak yapıyı yıkıp ortadan kaldırıyoruz. Amacımız kamu alanına ve gelişi güzel yerlere yapılan kaçak yapılaşmayı önlemek" dedi. 


Haber Alanya


Geri Dön