29 / 04 / 2024

Alanya prestij cadde çalışmaları

Alanya prestij cadde çalışmaları

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Alanya'daki prestij cadde çalışmaları vatandaşı memnun etti!

Alaiye Caddesi’nde yapımı devam eden parke ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Erzurum Olur'un çehresi değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde Projesi” ile şehrin yerleşim yerlerini turizm ilçelerine dönüştürmek adına çalışmalarına devam ediyor. 

Erzurum Pasinler’de muhteşem dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, “Prestij Cadde” projelerini tüm ilçelerde başlattı. Bölgede, kentsel dönüşüm projeleri hızla sürüyor. 

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Sultangazi'ye yürüyüş yolu ve bisiklet parkuru!

Sultangazi'de yer alan 1. Cebeci Yolu prestij cadde oluyor, yapılacak çalışmalarla yolun açık hava alışveriş merkezine dönüşmesi amaçlanıyor.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Alanya Mahmutlar'ın vizyonu prestij cadde ile değişiyor!

İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları son sürat devam ediyor.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya bisiklet yolu açılıyor!

Alanya’nın ilk prestij caddesindeki bisiklet yolu, dünya çapında büyük başarılara imza atan ünlü Türk motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun da katılımıyla açılıyor.

Konya Hüyük'e 4,8 milyon liralık prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Hüyük İlçesi’nde 4,8 milyon liralık prestij cadde yatırımı gerçekleştirdi.

Alanya prestij cadde çalışmaları Haberi

Alanya prestij cadde çalışmaları


İhale tarihinden hemen sonra çalışmaların başladığı Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların hızlı ama etap etap sürdürüleceğini belirten Başkan Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.


Mevlana Caddesi ile Şükrü Bağışlar Parkı arasında projelendirilen iki kilometre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattı çalışması büyük ölçüde tamamlandı. 2 kilometre bisiklet yolu ile Mahmutlar’ın prestij caddesi olarak projelendirilen caddede 35 bin metrekare parke taşı ve iki taraflı kaldırım yapılacak.


Atatürk Caddesi’ndeki çalışmalar Mevlana Anıtı’nın önünden başladı. Caddedeki çalışmalar önce üstyapı düzenlemeleri ile başladı. İmar planındaki gerçek ölçülerinde kazı çalışması yapılan caddede kısım kısım çalışmalar devam edecek.


“ALANYA’DAKİ PRESTİJ CADDESİ’NİN AYNISI OLACAK”


Mahmutlar’ın kalbi durumundaki Atatürk Caddesi’ni çağdaş formda yenileyen bir proje hazırladıklarını ve 6 Şubat’taki...