01 / 05 / 2024

Alanya projeleri ne durumda

Alanya projeleri ne durumda

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve de turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.

TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ sosyal konut başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ vasıtasıyla 81 ilde yapılması planlanan sosyal konut projelerine dair detaylar araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ inşa ettiği konutlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sırada Gaziantep için yapılacak konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep’te kaç konut inşa edecek? İşte detaylar!

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri!

TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri ne zaman başlayacak? TOKİ İzmir projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ İzmir 2020 başvuruları için gerekli belgeler neler? 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? İşte detaylarıyal TOKİ İzmir 2020 ucuz konut projeleri...

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Riva ve Florya projeleri ne olacak?

Galatasaray'da Emlak Konut ile yapılan Riva ve Florya sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili durumun ana gündem maddelerinden biri olacağı Eylül ayı Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Gayrettepe'de bir otelde gerçekleşti.

TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? 

Uygun fiyata konut sahibi olmak isteyenler TOKİ'nin yeni projelerini araştırmaya başladı. TOKİ yeni konut projeleri ne zaman yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? 

Türk müteahhitlerin Sudan'daki projeleri ne olacak?

Sudan’daki darbe sonrası gözler Türk yatırımcıların ülkedeki projelerine çevrildi. DEİK Türkiye-Sudan İş Konseyi Başkanı Güler yaptığı açıklamada"Türk yatırımlarının olumsuz etkilenmez ancak yavaşlama olabilir" dedi.

Emlak Konut'un satıştaki projeleri ne durumda?

2023 yılına kadar 250 bin gayrimenkul rakamına ulaşmayı hedefleyen Emlak Konut GYO'nun 38 projesine satış süreci devam ediyor. İşte projelerin son durumu...

Millet Bahçeleri için 81 ilden 800’ü aşkın talep!

Millet Bahçeleri Projeleri'ne yoğun talep geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Millet Bahçesi kurulması için 81 ilden 800’ün üzerinde talep geldiğini açıkladı.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Alanya projeleri ne durumda Haberi

Alanya projeleri ne durumda

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı, tirajı yüksek olan kadın, gençlik, ve turizm dergi editör ve köşe yazarlarından oluşan Hollandalı bir grup basın mensubunu Alanya’ya getirecek.

Her yıl yaklaşık 100 bin kişi tarafından ziyaret edilen Hollanda Utrecht Turizm Fuarı’nda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Faik Melih Kaptanoğlu, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Sipahioğlu ve Elvan Güneş temsil etti. Altı gün süren fuar boyunca yapılan görüşmeler sonucunda değerlendirmede bulunan ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Güneş, şunları kaydetti:

“ALANYA AVANTAJLI”

Avrupa ve İskandinav pazarındaki daralmanın kapatılması zor değil. Sezonun gidişatını belirleyecek olan Rus pazarının durumu mart ayında netleşecek. Alanya bu pazarda diğer bölgelere nazaran daha avantajlı görünüyor.

“YABANCI BASIN ALANYA’DA...