03 / 05 / 2024

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldımı

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldımı

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirtti.

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hastürk Sanat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Okan Hastürk tarafından kuruldu. 

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acanthus Sanat Ve Restorasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onursal Mahioğlu ve Muzaffer Demirci ortaklığında kuruldu. 

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Murat Kurum: Büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Baktığımızda büyük bir sanat ve mimari hazinesine sahibiz. Bu hazineyi, yeni birikim ve tecrübelerle zenginleştirmek için çok büyük çabalar sarfediyoruz." şeklinde konuştu...

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Ankara Altındağ 40 bin gecekondudan arındı!

Hedeflerinin Altındağ'ı, her bakımdan bir önceki yıla göre daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki “Kültürü, sanatı ve sosyal yapısı ile Başkent'e yakışır bir Altındağ olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

Alanya Teleferik Projesi tanıtıldı!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında inşaatına başlanan Teleferik Projesi hakkında Seyahat Acenteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Alanya teleferiğe kavuşuyor!

Damlataş Sosyal Tesisi, Alanya Kalesi ve Ehmedek Kapısı arasında yapılması planlanan Teleferik Projesi inşaatına başlandı. Çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Yücel, Teleferik Projesi’nin Alanya’nın turizmine ve sosyal hayatına renk katacağını söyledi.

Alanya Dinek ve Fığla'nın imar planları onaylandı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Fığla ve Dinek Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarının oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı.

Konya Seydişehir Şehir Konağı hizmete giriyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü şehir konaklarına bir yenisini de Seydişehir’de ekledi. 2 milyon 800 bin liraya mal olacak Seydişehir Şehir Konağı, kısa süre sonra tamamlanarak Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek.

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldımı Haberi

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldımı

Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in de katıldığı törenle açıldı. Başkan Türel, 1 yılda 100’ün üzerinde proje başlattıklarını, bir kısmının da tamamlandığını belirterek, "Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Türel, Alanya’nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren ve iş imkanı sağlayan kursları ASMEK’ler ilçelerde de açılıyor. Alanya’da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, milletvekili adayı Sena Nur Çelik, ilçe koordinatörleri, oda başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


1 YILDA 100’ÜN ÜZERİNDE PROJE

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEK’lerin...