18 / 05 / 2024

Alanya tanıtım bütçesi ne kadar artacak

Alanya tanıtım bütçesi ne kadar artacak

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ilk toplantısında vakıf bütçesinin arttırılması çalışmaları yapıldı. Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı.

Bütçe dostu OPPO A17 tanıtıldı! İşte OPPO A17'nin özellikleri ve 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Giriş segmentinde yer alan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken OPPO A17'nin tanıtımı gerçekleşti. Peki bu telefon modelinin özellikleri neler ve fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bies Tanıtım Hizmetleri İç Mimari İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Süha Erata tarafından kuruldu.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Merkezi yönetim bütçesi fazlaya geçti!

Kasım’da merkezi yönetim bütçesi 7.8 milyar TL fazla verdi. Vergi gelirleri biryü öncesine göre yüzde 8 artarak 73.4 milyar TL oldu. Konut satışı, sanayi, ticaret ve hizmet ciro endekslerindeki artışlar piyasalardaki hareketliliği yansıttı...

İBB'nin 2020 bütçesi 25.9 milyar lira!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ulaşım yatırımlarımız önceliklerimiz arasında" dedi.

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir'in 2020 bütçesi onaylandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarında, büyükşehirin 2020 bütçesi onaylandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 750 milyon TL!

Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 3. toplantısını gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2020 mali yılı bütçesi 750 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Büyükşehir Meclisi’nde 6 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı Kasım Ayı Toplantısı 4. birleşiminde altı ilçenin 2020 bütçesi onaylandı.

Adana Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı yapıldı!

Ceyhan Petrokimya Endüstri Bölgesi tanıtım toplantısı bugün Adana'da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya tanıtım bütçesi ne kadar artacak Haberi

Alanya tanıtım bütçesi ne kadar artacak

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın ilk toplantısında vakıf bütçesinin arttırılması çalışmaları yapıldı. Alanya Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu, yeni dönemin ilk toplantısını yaptı. Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı olan Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yeni başkanı Adem Murat Yücel, toplantı sonunda şu açıklamayı yaptı: Bundan önceki dönemde görev almış ve özverili çalışmış olan ve ALTAV’ı bu günlere taşıyan herkese teşekkür ediyorum. İlk toplantımızda görev dağılımı yaptık. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) üyelerinden başkan yardımcılarımızın olmasına karar verdik. Üyemiz Şükrü Cimrin ise muhasip görevini almıştır. Önceki dönemde yapılanların üzerine ne katabileceğimizi görüştük. Farklı tanıtım çalışmaları üzerinde konuştuk. Bu çalışmalar doğrultusunda vakıf bütçemizin 4-5 katı arttırılması ve kaynak sağlanması konusunu masaya...