21 / 05 / 2024

Alanya Teleferik açıldı mı

Alanya Teleferik açıldı mı

Alanya Teleferik projesi Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak. Teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planlanıyor.

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi açıldı!

Tuğra Alanya Taşımacılık Turizm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuh Sınağ tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Antalya'yı Anadolu'ya bağlayan 5 tünel açıldı!

Alanya-Gazipaşa Ayrımı Taşkent-Hadim Yolu Projesi kapsamında Kuş Yuvası geçidinde yapımına başlanan tünellerden 5'i Kurban Bayramı öncesi hizmete açıldı. Eskiden Kuş Yuvası geçidinden Alanya'ya ulaşım 1,5 saat sürerken, şimdi 45 dakikaya kadar düştü.

Alanya Avsallar'daki imar yolu açıldı!

Alanya Avsallar Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta açılan 10 metre genişliğindeki imar yolu Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hem açıldı hem de asfaltlandı.

Çıtırım, Antalya Avsallar'da açıldı!

1987 yılında Alanya'da kurulan Çıtırım Pastaneleri giderek büyüyor. Franchising sistemi ile büyüyen Çıtırım'ın son şubesi Avsallarda hizmete açıldı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi törenle açıldı!

Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı alt geçidi açıldı!

Antalya Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. Pist uzatma çalışmaları kapsamında Antalya-Mersin D400 Karayolu üzerine yapılan alt geçit törenle açıldı..

Manavgat Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi açıldı!

Akseki, Elmalı ve Alanya’nın ardından Antalya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) Manavgat Şubesi, eski Sarılar Belediye binasındaki yerinde törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı açıldı!

Ankara Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı. 4 istasyonlu, 3 bin 257 metre uzunluğundaki teleferik hattında ulaşım 13,5 dakikada sağlanacak.

Alanya Teleferik açıldı mı Haberi

Alanya Teleferik açıldı mı

Teleferik Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul, Alanya Kalesi'nin Ehmedek Kapısı ile Damlataş Sosyal Tesisleri arasında çalışacak 900 metre uzunluğa sahip teleferikle yılda 1 milyon kişiyi taşımayı planladıklarını belirtti.


Cumbul, kasım ayında yapımına başlanan Alanya Teleferik'in inşaat alanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Alanya'da holdingin ikinci büyük yatırımını gerçekleştirdiklerini belirtti.


Alanya Teleferik'in Türkiye ve komşu ülkelerde yaptıkları 56. teleferik olacağını ifade eden Cumbul, "Kendi işlettiğimiz de ikincisi. Türkiye'nin önemli yerlerinden Alanya Kalesi'nde bu teleferiği yapmaktan gurur duyuyoruz." dedi.


9 milyon avroya mal olan tesisi haziran ayında hizmete açacaklarını dile getiren Cumbul, Alanya Teleferik'in 900 metre hat uzunluğuna sahip olduğunu ve 17 kabinle hizmet vereceğini anlattı.


Alanya Teleferik'i kullanacak yolculara hem ulaşım imkanı sağlamayı hem de özel bir deneyim yaşatmayı amaçladıklarını belirten Cumbul, şöyle konuştu: 

"900...