25 / 08 / 2024

Alanya turizminin sorunları

Alanya turizminin sorunları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya turizminde bulunan problemlerin çözülmesi için Alanya'nın il olması gerektiğini savundu. Yücel, '' Alanya mutlaka il olmalıdır " dedi.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Alanya’da turizmciler ve muhtarlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanya’nın birçok mahallesinde 1/5000 ölçekli planları yaparak Alanya Belediyesi’ne verilmesi gereken destek ne ise veriyoruz” dedi.

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Alanya’nın imar planlarına jet onama!

Alanya’nın imar sorunlarını çözen Antalya Büyükşehir Belediyesi, birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de meclisten geçiriyor.

Alanya'nın imar sorunları çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından, Alanya'nın bazı mahallelerinde uzun yıllardır devam eden imar sorunları çözüldü.

Alanya'da imar çalışmaları artacak!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

Alanya'da ruhsat ve iskan başvuruları yüzde 20 düştü!

2016 yılının ardından Alanya'nın yaşadığı ekonomik sorunlar tüm istatistiklere yansıdı. Alanya Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 2016 yılı verilerine göre ruhsat ve iskan başvurularında yaklaşık yüzde 20’lik düşüş yaşandı.

ASAT'tan Alanya'ya 49 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya’da yaptığı yatırımlarla göz doldurdu. Sadece ASAT, ilçenin biriken alt yapı sorunları için 3 yılda toplam 49 milyon lira harcadı. İlçenin en önemli sorunları arasında yer alan içme suyu için yapılan yatırım ise 40 milyon lirayı buldu.

Kuzey Alanya'ya yeni imar yolu!

Göreve geldiğinden buyana Kuzey Alanya’da yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturarak vatandaşı hizmetle buluşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunun da startını verdi.

Alanya Belediyesi 3 mahallede imar planı değişikliklerini onayladı!

Alanya Belediye Meclisi Dinek, Tepe ve Fığla Mahallesi’nde yıllardır devam eden imar sorunlarını çözmek için 1/1000’lik uygulama imar planlarını onayladı.

Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor!

İnşaat alanındaki diğer hissedarların konuyu mahkemeye intikal ettirmesi ve ruhsatın yetersiz olmasından dolayı Alanya Belediyesi tarafından inşaatı durdurulan Mahmutlar AVM inşaatında sorunlar bitmiyor.

Alanya'da mahallelerin içme suyu sorunu çözülecek!

Muhtarların sesine kulak veren AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatıyla ASAT Daire Başkanı İsmail Demirel, Alanya'daki 14 mahalle muhtarıyla toplantı yaparak, sorunları dinledi.

Erol Sayın: Alanya turizminden herkes ekmek yiyor!

Alanya turizminin masaya yatırıldığı ‘Kümelenme Projesi’ toplantılarının sonuncusu Alanya HEP Üniversitesi’nde yapıldı. Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın:" Alanya turizminden herkes ekmek yiyor." dedi.

Alanya turizminin sorunları Haberi

Alanya turizminin sorunları

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya turizminde bulunan sorunların çözülmesi için Alanya'nın il olması gerektiğini savundu. Alanya Belediye Başkam Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven başkanlığında Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesinde gerçekleştirilen turizm koordinasyon toplantısını değerlendirdi. Başkan Yücel, Alanya'da bir kamuoyu araştırması yaptığını sorunları ve nelerin yapılması gerektiğini tespit ettiklerini söyledi. 


Turizmin geliştirilmesi için hazırlanan raporu toplantıda açıkladığım ve Alanya'nın il olması halinde problemlerin daha kolay çözüleceğini belirten Yücel, "Çevre, Trafik, Esnaf, Acente, Asayiş, Emlak, Konaklama ve Eğitim, Havaalanı, Aktiviteler, Turizm ve Tanıtım konu başlıklarında turizm sektöründe yaşanan sıkıntıları ortaya koyduk. Bu çalışmada Alanya turizminin çok detaylı bir röntgenini çektik. Çok önemli sıkıntılar var ama Alanya'nın il olması tüm sorunların çözümünü kolaylaştıracaktır. Alanya mutlaka il olmalıdır" dedi. 


ARITMALAR...