06 / 05 / 2024

Alanya yeni parklar

Alanya yeni parklar

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze mahallelerindeki parklar vatandaşların hizmetine açtı.

Alanya Belediyesi'nden 2 yılda 52 park!

2. Hizmet yılını geride bırakan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kente kazandırdığı parklar ve sosyal alanlarla Alanya’yı cazibe merkezi haline getirdi.

Alanya'ya 7 yeni park müjdesi!

Alanya Belediyesi, kente yeni park ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Merkez ve mahallelerde 7 bölgeye daha park yapılması için peyzaj projeleri hazırlanıp ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Alanya'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi inşa etti.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı 23 Kasım'da açılacak!

Çankaya Belediyesi, Türk sporuna uzun yıllar hizmet ederek gelişimine önemli katkı sağlamış büyük spor adamı İlhan Cavcav’ın adını yeni parklarından birine verdi.

Darıca'ya yeni parklar yapılıyor!

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçede ihtiyaç duyulan noktalara yeni parklar inşa edecek.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Teleferik projesi Haziran'da açılacak!

Türk turizmine yeni bir soluk getirecek olan Alanya Teleferik için geri sayım başladı. Teleferik Holding’in ikinci büyük yatırımı olan projede, teleferiğin direk ve ekipmanları Rus yapımı helikopterle monte edildi.

Alanya yeni parklar Haberi

Alanya yeni parklar


Alanya Belediyesi, çocuklara yönelik hizmetlerine kırsalda ve merkezde devam ediyor. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde olduğu gibi, kırsal mahallelerde de çalışmalarını hızla sürdürüyor. Son olarak Toslak, Kayabaşı ve Gümüşgöze Mahallelerinde bulunan park alanlarının çevre düzenlemesi yapılarak çocukların güvenle oynayabilecekleri alanlar oluşturuldu.


Oyun grupları yerleştirilen park alanına vatandaşların oturabileceği banklar da kondu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya Belediyesi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Kırsal mahallelerimizde 2018 yılına kadar parkı olmayan mahallemiz kalmayacak şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 3 Mahallemize yeni park kazandırarak bölgede yaşayan çocuklarımızın hizmetine sunduk.” dedi.



Alanya...