07 / 05 / 2024

Alanya Yeniköy Barajı son durum

Alanya Yeniköy Barajı son durum

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde inşa edilen Yeniköy Barajı’nda yüzde 46 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı.

Alanya Yeniköy Barajı inşaatında son durum ne?

14 Ekim 2015 tarihinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun temelini attığı Maliyeti 29 milyon 367 bin 903 TL olan Alanya Yeniköy Barajında çalışmalar devam ediyor. Alanya Yeniköy Barajı ile 12 bin 250 dekar tarım alanı suya kavuşacak.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Balıkesir Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kocaeli Yeniköy'deki spor tesisi 120 aylığına kiralanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yeniköy Mahallesi'nde yer alan Spor Tesisi Alanı 120 ay süre ile kiralanıyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak...

İBB'nin Yeniköy’deki arazisi Katarlılara satıldı!

Bayrampaşa’daki Carrefoursa’ya ait arsasının ardından Yeniköy’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait arazi de Katarlılara satıldı. 

Yeniköy Konakları güncel ödeme planı 2018!

Geniş peyzaj alanına ek olarak doğa ile iç içe yer alan konumuyla da öne çıkan Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Eyüp Yeniköy Konakları ev fiyatları 2018!

İstanbul’un tarihi dokusuna uygun az katlı ve geniş balkonlu daireleriyle satışa sunulan Yeniköy Konakları'nda yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuluyor..

Emlak Konut Yeniköy Konakları ödeme kampanyası 2018!

Daire fiyatları 585 bin TL'den başlayan Yeniköy Konakları Eyüp projesinde yüzde 25 peşinat vererek 84 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün..

Yeniköy Konakları’nda 84 ay vade farksız kampanya!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Yeni Yapı, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Yeniköy Konakları’nda çok avantajlı bir kampanyaya başlyor. 

Yeniköy Konakları 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Yeniköy Konakları'nın 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Yeniköy Konakları'nda 60 ay 0 faiz!

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Yeniköy Konakları toplam 362 daire ve 12 dükkandan meydana geliyor. Projede 60 ay 0 faizle ödeme yapılabiliyor...

Alanya Yeniköy Barajı son durum Haberi

Alanya Yeniköy Barajı son durum

Antalya’nın Alanya ilçesi’nde inşa edilen Yeniköy Barajı’nda yüzde 46 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Antalya’nın Alanya ilçesinde yapımı devem eden Yeniköy Barajı’nda çalışmalar sürüyor. Alanya’da 12 bin 360 dekar zirai araziyi suyla buluşturacak olan baraj inşaatında yüzde 46 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı.


Sulama maksatlı olarak inşa edilen Yeniköy Barajı, Emişbeleni , Yeniköy ve Toslak Mahalleleri’nde toplam 12 bin 360 dekar zirai araziye sulama suyu temin edecek.


Barajın yatırım bedeli 36 Milyon lirayı buluyor

Yaklaşık 9 milyon metreküp depolama hacmine sahip olacak baraj, temelden 58,5 metre yükseklikte inşa ediliyor. Ön yüzü beton kaplamalı kaya dolgu tipinde inşa edilen barajın yatırım bedeli ise 36 milyon lirayı buluyor.


Ülke Ekonomisine 29 Milyon lira katkı verecek

Baraj inşaatının tamamlanıp sulama...