15 / 05 / 2024

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon adres

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon adres

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alara Koçibey tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Bebek, Küçükbebek Caddesi, Yeniyol Sokak'ta kuruldu

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Öznur Koç Mimarlık İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Koç tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk Desıgn Mimarlık Proje Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Koşan tarafından kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Koç tarafından kuruldu.

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

727 Design Office Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  250 bin TL  sermaye bedeli ile Ahmet Can Güzey ve Tunç Koç tarafından kuruldu.

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon adres Haberi

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon adres

Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alara Koçibey tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alara Koçibey Mimarlık Mobilya Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bebek, Küçükbebek Caddesi, Yeniyol Sokak,...