02 / 05 / 2024

alarko sanayi seyrantepe tüneli

alarko sanayi seyrantepe tüneli

Alarko Holding bünyesindeki Alsim Alarko ile Makyol İnşaat'ın ortak girişimi olan 4. Levent - Ayazağa'da yürütülen çalışmalara Levent - Hisarüstü bağlantısı ve Sanayi - Seyranteğe ek bağlantı tüneli işleri de eklendi...

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alsim Alarko 161,5 milyon Euro'ya Bükreş'te yol yapacak!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro teklifle kazanmıştı. Proje yakında başlayacak...

Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi ne oldu?

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yaptı.

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Alper Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Filiz, Kadir Eke, Ümit Nuri Yıldız Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 172 milyon 687 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Dikilitaş'ta kuruldu.

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

İş GYO Tuzla'da Alarko'dan arsa aldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla Kanlımandıra Mevkiinde mülkiyeti ALAMSAŞ Alarko Ağır Makina Sanayi Anonim Şirketine ait arsayı proje geliştirmek üzere aldığını açıkladı.

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Bir İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hatice Turan tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Asaf Caddesi'nde kuruldu.

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Gürbüz tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İ.Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi açıldı!

Marmara Gıda Beton İnşaat Taahhüt Emlak Taşımacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Seyrantepe Şubesi, İbrahim Çakır Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 16 Kasım'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi'nde açıldı.

Nila Otomotiv Turizm İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nila Otomotiv Turizm İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tarık Aktürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Murat Sokak'ta kuruldu.

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaska Kimya Plastik İnşaat Nakliye Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Dağıdır tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, İbrahim Karaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Seyrantepe bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak!

eyrantepe bağlantı tüneli önceki gün açıldı. Hacıosman-Yenikapı hattına entegre çalışmakta olan Seyrantepe-Sanayi bağlantı hattı metro trafiğini rahatlatacak.

alarko sanayi seyrantepe tüneli Haberi

alarko sanayi seyrantepe tüneli


Alarko Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Bağlı Ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. ile oluşturduğu eşit hisseli ortak girişim tarafından yapımı sürdürülen,  "İstanbul Metrosu III. Aşama 4. Levent - Ayazağa Kesimi Seyrantepe Depo Sahası ve Depo Bağlantı Hatları İkmal İnşaatı ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri" projesi kapsamına, "Levent - Hisarüstü bağlantısı ve Sanayi - Seyrantepe ek bağlantı tüneli işleri" ilave...