14 / 05 / 2024

alaşehir emlak ve istimlak müdürlüğü nerede

alaşehir emlak ve istimlak müdürlüğü nerede

Alaşehir Belediyesi bünyesinde Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan birimde Halil Kocatürk'ün müdür olarak görevi yürüteceği belirtildi.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berceste Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Demirağ ve Yusuf Alperen Beğen ortaklığında kuruldu.

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Group Emlak Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Kusa tarafından kuruldu.

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacasa Internatıonal Emlak Ve Yapı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Abou Zaınab tarafından kuruldu.

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Perla Danışmanlık Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaylı tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hikmet Marhan ve Mehmet Cihat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mesharı M M H A ve Naser L M F A. ortaklığında kuruldu.

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Khuloud Obedı ve Muhammed Hişham Barudi tarafından kuruldu.

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bepro Proje Danışmanlık Pazarlama Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de   300 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sezgin tarafından kuruldu.

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

alaşehir emlak ve istimlak müdürlüğü nerede Haberi

alaşehir emlak ve istimlak müdürlüğü nerede

Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün belediyeye ait 45 taşınmazın satış, 15 taşınmazın da kiralama ihalelerini hazırlaması bekleniyor. Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü, taşınmaz mallara ait sicil tutmak ve bu taşınmaz mallar için imar planına göre uygulama ve düzenleme yapmak, gelir getirici taşınmaz malların kiraya verilmesi kontrol ve takibi, bakım ve düzenlenmesini kendi yetki ve çalışmaları dâhilinde sürdürmek, belediye adına tescili ya da kamuya terk edilmiş parsellerin işgal edilmelerini önlemek için gerekli hukuki muameleleri yaparak işgale son vermek ya da bu durumda olan parselleri kira ya da ecrimisile bağlamak için gerekli yasal işlemleri yapmak ve benzer birçok konuda görev yetkisi ve sorumluluğa sahip olacak" dedi. 


Hür Işık Gazetesi / Süleyman...