26 / 07 / 2024

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Barboros Semizer imzasıyla kuruldu.

Türk iş adamlarına Moğolistan'dan yatırım çağrısı: Kentsel dönüşüm ve ulaşım tecrübelerinden yararlanmak isteriz!

Moğolistan İnşaat ve Şehircilik Bakanı Davaasuren Tserenpil, Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmesinde, Moğolistan'daki yatırım olanaklarına değindi ve Türk iş adamlarını Moğolistan'a davet etti. İşte ayrıntılar...

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öntürk Group İnşaat Ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Naciye Öntürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

38. Amerikan-Türk Konferansı'nda inşaat ve altyapı sektörleri ele alındı!

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl ilk kez sanal ortamda gerçekleştirilen 38'inci Amerikan-Türk Konferansı kapsamında, "Dijital Ekonomi" ile "İnşaat ve Altyapı" panelleri de gerçekleştirildi.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

İnist İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İnist İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Barboros Semizer imzasıyla kuruldu. 


Albarkatürk İnşaat ve Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...