16 / 05 / 2024

Albayrak Caddesi

Albayrak Caddesi

Albayrak Caddesinde hizmete giren mağazanın açılışına İhlasevim Mağazaları Genel Müdürü Ayhan Arvas, Samsun ihlas Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Çorum Temsilcisi Ahmet Aşık, Amasya sorumlusu Abdullah Çalışkan ve diğer katılımcılarla hizmete açıldı.

Tekirdağ'da 11 İlçede 11 Prestij Caddesi projesi başladı!

'11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi Süleymanpaşa'da başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak çalışmaların başladığı Köprübaşı mevkiine giderek proje ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Çorum Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu!

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu..Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü.

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Albayrak UBS İnşaat Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta İstanbul İl' i Avrupa Yakası, Beylikdüzü, İlçe' sinde Yakuplu Mahallesi, Birlik Caddesi'nde kuruldu.

Kadir Albayrak Tekirdağ projelerini inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cevizlidere ve Tintin Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarının yanı sıra sahildeki düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Denizli Albayrak Meydanı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişiminde devam ediyor.

Bursa Prestij Elit adres!

Bursa Prestij Elit adres bilgileri kapsamında proje, Bursa Osmangazi Albayrak Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Bak Yapı imzası ile inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Eminönü Ragıp Gümüşpala Caddesi, 30 saat trafiğe kapatılıyor!

Eminönü-Ragıp Gümüşpala Caddesi, yapımı süren “Haliç Metro Geçiş Köprüsü” çalışmaları sebebiyle, 14 Nisan 2013-Pazar günü saat: 00.00’dan itibaren, 30 saat süre ile araç trafiğine kapatılacak

Ulanbator'daki Ankara Caddesi'nin açılışı yapıldı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da Ankara Caddesi'nin açılışını yaptı

Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'nde metrekare fiyatı 10 bin dolar!

Toplam 13 gökdelenin yer aldığı Mecidiyeköy Büyükdere Caddesi'nde metrekare birim fiyatı 10 bin dolara kadar ulaştı...

İstiklal Caddesi'nde metrekare kira fiyatı 150 Euro!

Tommy Hilfiger ve H and M gibi mağazaların açılacağı istiklal Caddesi'nde, metrekare başına kira fiyatı 150 Euro'ya kadar ulaştı...

Antalya Mehmet Akif Caddesi yeniden düzenleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Caddesi’nin, cadde düzenleme projesi dışında kalan bölümünün asfaltını yeniledi

Adana Atatürk Caddesi'nde tünel inşaatı çalışmaları başladı!

Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak tünel inşaatına ilk beton Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz tarafından döküldü.

Albayrak Caddesi Haberi

Albayrak Caddesi

Çorum dağıtım sorumlusu Şerif Bilgin, Samsun TR sorumlusuHasan Yaman, Samsun dağıtım sorumlusu Mehmet Karaca, Samsun sas sorumlusu Kaşif Özkan, İhlasevim mağazalar Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Turkan, Çorum mağaza yöneticisi Osman Asan, Samsun İhlasevim yönetici ve mağaza personeli ile davetliler katıldı.

200 metrekare alanda hizmet verecek olan iki katlı mağazada elektrikli ev aletlerinden zücaciye ye, beyaz eşyadan ev aksesuarlarına, mutfak gereçlerinden ev tekstili ürünlere kadar yüzlerce malzeme tek çatı altında toplandı.

İhlasevim Mağazaları Genel Müdürü Ayhan Arvas, İhlasevim Mağazalarının yeni yüzüyle birlikte Türkiye genelinde şubeleşme atağını sürdürdüğünü söyledi.

37 ilde 67 İhlasevim Mağazasının bulunduğunu açıklayan Arvas, bütün illerde şube açmayı hedeflediklerini belirtti. Yeni konseptle müşterilerinin karşısına çıktıklarını aktaran Arvas, tüm mobilya, beyaz eşya gibi evde bulunabilecek her şeyi mağazalarında bulundurduklarını sözlerine ekledi.

Yapılan duanın...