28 / 04 / 2024

albayrak inşaat somali

albayrak inşaat somali

Albayrak İnşaat ve Siyah Kalem İnşaat Somali'de 200 yatak kapasiteli sağlık kompleksi inşa ediyor

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Msm Albayrak İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Albayrak, Murat Albayrak ve Sultan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Somali’de Türk inşaat şantiyesine saldırı!

Somali’de Türk şirketinin yol inşaatı şantiyesine yapılan intihar saldırısında iki Türk vatandaşı hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

İnşaat sektörü vergi indiriminden yararlanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, koronavirüs tedbirleri kapsamında vergi süreçlerinde mücbir sebep halinden yararlanacak sektörler ve mükellef gruplarını açıkladı. Peki inşaat sektörü vergi indiriminden yararlanabilecek mi? İşte vergi indiriminden yararlanacak sektörler...

İnşaat sektörü bakanlıktan destek bekliyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, son dönemlerde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrası olası senaryolara karşı hazırlık yaptıklarını ve önlemleri bu hafta açıklayacaklarını duyurdu. Destek bekleyen sektörler arasında inşaat, emlak, turizm, otomotiv, ticaret öne çıkıyor...

Somali'de bombalı saldırı: Türk inşaat şirketleri hedef alındı!

Somali'nin beşkenti Mogadişu yakınlarında bombalı araçla saldırı yapıldı. Saldırıda Türk inşaat şirketi çalışanları ve Somali polisi hedef alındı...

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HCO Albayrak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Albayrak tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi'nin inşaatı 2022'de bitecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak, 2022 yılının başında Finans Merkezi'nin inşaat sürecinin biteceğini açıkladı.

Katar, Somali'deki Hobyo Limanı inşaat projesine start verdi!

Katar yönetimi, Somali'nin Galmudug eyaletindeki Hobyo Limanı inşaat projesi için düğmeye bastı.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

Berat Albayrak inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, inşaat sektörünün çatı kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi...

Tekirdağ Sebze ve Meyve Hali inşaatında son durum!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Toptancı Sebze ve Meyve Hali' inşaatını inceledi.

albayrak inşaat somali Haberi

albayrak inşaat somali

Sağlık Bakanlığı tarafından yaptırılan, Albayrak İnşaat ve Siyah Kalem İnşaat tarafından  inşa edilen sağlık kompleksi 200 yatak kapasitesine sahip. Somali'de inşa edilen komplekste A kalite hizmet sunuluyor. Proje Müdürü Serkan Nadir bu inşaatın sıfırdan başlayıp zamanında bitirilen tek inşaat olduğunu...