27 / 04 / 2024

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Can Çekiç tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Statika Gayrimenkul Yatırım İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Haberdar tarafından kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alwaleed Yatırım Gayrimenkul Gıda İthalat İhracat Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Jarreb Ramo Gayrimenkul Yatırım Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de Rachad Al Homsı tarafından kuruldu.

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Shan Yatırım İnşaat Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkesi Sarıyer'de yapıldı. 

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Anzhelıka M. Salakhoca tarafından kuruldu.

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essonar İnşaat Taahhüt Turizm Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Anzhelika M. Salakhova tarafından kuruldu.

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Turizm Yatırım İthalat İhracat Limited  Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Keleş tarafından kuruldu.

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Denebi İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Çakır tarafından kuruldu.

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Key Emlak Yatırım İnşaat Danışmanlık Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldırım tarafından kuruldu.

Anna Yatırım ve Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anna Yatırım ve Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhekim İslam, Abdullah İslam ve Hamit İslam ortaklığında tarafından kuruldu.

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Asyaad İnternational Yatırım Enerji Turizm İnş.Gayrimenkul Elektronik İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.A.Ş bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ali Can Çekiç tarafından kuruldu.


Alc Yatırım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Sirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara,hava, deniz tasıtlarının, grayder, silindir v.b. agır is ve sanayi makinelerinin, yükleme, bosaltma is makinelerinin yurtiçinde ve yurt dısında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilligini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 3- Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dıs lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

 

 

Alc Yatırım...