25 / 07 / 2024

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu

Alçe Grup İnşaat,Büyükyoncalı Metropolkent Konutlarının 120 adet'lik 1.etabının inşaatlarını tamamladı. Metropolkent projesinden daire alanlar dairelerine taşınmaya başladılar...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacağını ilan etti. KPSS'den 50 puan alan yaşadı: 6.940 sözleşmeli uzman erbaş alınacak! Jandarma Genel Komutanlığı başvuru şartları neler?

EGM resmen açıkladı: Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacak! Polis olmak isteyenler hemen baksın!

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından son dakika açıklaması geldi. Açıklamaya göre; Polis Amirleri Eğitim Merkezi'ne 500 öğrenci alınacağı belirtildi. İşte detaylar...

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultana Grup Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 20 milyon TL sermaye bedeli ile Basema Al Asırı tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çeyizde olması gereken elektrikli eşyalar nelerdir? Çeyize elektronik ne alınır?

Çeyizde olması gereken bazı eşyalar vardır. Bunlardan en önemlisi de elektronik eşyalardır. Kız tarafının alması gereken elektronik eşyalar genel olarak küçük ev aletleri olmaktadır. Peki çeyizin olmazsa olmazı elektronik eşyalar nelerdir?

EÜAŞ 163 personel alımında kontenjanlar belli oldu! Başvurular az önce başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) personel alımı yapacağını geçtğimiz günlerde açılalmıştı. Başvuru tarihi ve kontenjam listesi belli oldu. Başvurular az önce başladı. Fırsatı kaçırmayın! İşte EÜAŞ başvuru detayları...

EÜAŞ duyurdu! KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacak! Başvuru tarihi belli oldu!

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) KPSS şartsız 163 sürekli personel alınacağını duyurdu. Başvuru tarihi belli oldu. Peki EÜAŞ başvuru şartları belli oldu mu? Başvuru şartları neler? İşte EÜAŞ başvuru şartları ve başvuru tarihi.

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin işçi alımı başvuruları başladı! Elinizi çabuk tutun sona eriyor..

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacağını ilan etti. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işe alım detayları neler oldu? Başvurular devam ediyor mu? İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Tam 1.377 personel alınıyor! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Tarım ve Orman Bakanlığı, 1.377 personel alımı yapacağını açıkladı. Alımlar, Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak. İşte başvuru şartları ve detaylar.

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu Haberi

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu

Alçe Grup Genel Müdürü Mimar Ahmet Muradoglu:Metropolkent projemizin 1.etabını tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Projemiz toplamda 320 konutluk bir proje 2.etabımız devam ediyor.Projemizde bölgenin ilk ve tek kapalı yüzme havuzu,alışveriş merkezi ,voleybol,basketbol sahaları ile gerçekten bölgeye ciddi değerler katacak bir proje açıklamalarında bulundu.


Muradoglu açıklamalarına şöyle devam etti: Bitmiş olan 1.etap'tan 30 adet daireyi satmamıştık. Şimdi 30 adet dairemiz için bir kampanya başlattık.Kampanyanın adı:''ESKİYİ VER,YENİYİ AL'' yani Vatandaş eski dairesini arsasını,otomobilini verip Metropolkent sitesinden yeni dairesini alabilir.Hemde brüt m2/950 TL'den konut alıcılarına hayırlı olsun dedi.


Telefon: 0212 570 90 03

Web Adresi: