28 / 04 / 2024

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.



İzmir Güzelbahçe Belediyesi, yayımladığı bir ilan kapsamında bünyesinde görevlendirmek üzere memur ve zabıta alımı yapacağını duyurdu. Başvuruya ilişkin genel ve özel şartlar başla olmak üzere tüm detayları paylaşan Güzelbahçe Belediyesi, alımlarda KPSS puanının göz önünde bulundurulacağını paylaştı.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

 BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

  • İlan edilen unvan için mezun olunan okul itibarıyla eğitim koşulunu taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2022 yılı KPSS’den alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen en düşük KPSS puanını almış olmak.

  • Daha önce istihdam edildiği kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki sebeplerle çıkarılmış olmamak.

  • 657 sayılı Yasa’nın 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel koşulların yanında Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesindeki özel koşullara göre zabıta memuru kadrolarına müracaat edilebilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak. Bir metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark bulunmamak. Boy ve kilo tespitleri Güzelbahçe Belediye tarafından başvuru esnasında yapılacak.

  • Zabıta memuru kadrolarına müracaat edecek adaylar için, sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

  • Zabıta memuru kadrolarına müracaat edecek adaylar için, 13 Ekim 1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Yasası hükümlerince verilen ve tablonun nitelik bölümünde belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

  • Başvuru yapmak isteyen adayların, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmesi için;

  • Adaylar, müracaat sırasında istenilen belgeleri ile birlikte 27 Kasım 2023-01 Aralık 2023 tarihlerinde ve mesai saatleri içerisinde (09:00 - 16:30) şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla Güzelbahçe Belediyesi (Atatürk Mahallesi Kazım Dirik Caddesi no:46 Güzelbahçe İZMİR) yerleşkesindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvurularını yapabilecek.

  • (Geciken postalardan Güzelbahçe Belediyesi sorumlu olmayacaktır.)

  • Elektronik ortamda gerçekleşen müracaatlarda istenilen belgeler ilave edilerek, başvuru tarihleri içerisinde Güzelbahçe Belediyesi’nin [email protected] mail adresine müracaat edebilecek.

DETATLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Hiç çalışmadan her ay düzenli olarak 9 bin 848 TL kazanmak mümkün! Yapmanız gereken tek bir şey var!

IMF’den Türkiye için deprem etkisi yaratan dolar tahmini! Dolar kuru 2028’de 119,85 TL mi olacak?

Geri Dön