29 / 04 / 2024

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

İstanbul Pendik Belediyesi zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Zabıta alımı ilanıyla birlikte başvuru şartları ve tüm ayrıntılar da tek tek belli oldu.



İstanbul Pendik Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 zabıta memuru alımı yapılacağı paylaşıldı. Duyurulan ilanla beraber başvuru işlemleri ve diğer ayrıntılar da merak konusu oldu. Peki, İstanbul Pendik Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek zabıta memuru alımı için aranan koşullar neler? İşte merak edilen detaylar...

İstanbul Pendik Belediyesi çok sayıda zabıta memuru alacak!

BELEDİYE BÜNYESİNE 30 ZABITA MEMURU ALINACAK

İstanbul Pendik Belediyesi’nde görevlendirilmek üzere 30 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtildi. Yayımlanan ilanla beraber başvuru tarihi ve diğer detaylar ise başvuru yapacak adaylar tarafından merak konusu oldu.

Belediye bünyesinde görevlendirilecek 30 zabıta memurunun, 20 lisans mezunu ve 10 ön lisans mezunu şeklinde alınacağı öğrenildi.

İşe alım kapsamında başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvuru işlemlerini 5 Haziran - 9 Haziran 2023 tarihleri arasında belediye merkez binasında ya da online olarak gerçekleştirecek.

İşte detaylar...


Geri Dön