12 / 09 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre boş kadrolara açıktan atama yolu ile zabıta memuru alımı yapacağını açıkladı.



ABB'den yapılan açıklamaya göre, üniversitelerin ilgili lisans programlarından mezun olan toplam 133 kadın ve erkek zabıta memuru istihdam edileceği kaydedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanına göre boş kadrolara açıktan atama yolu ile zabıta memuru alımı için ilan verdiğini duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 zabıta memuru alacak!

Buna göre, zabıta memurluğu için başvurmak isteyen adaylar, 'https://zabitabasvuru.ankara.bel.tr' adresi üzerinden formu doldurarak, 3-11 Ekim'de, istenilen belgelerle Atatürk Spor ve Sergi Sarayı'na giderek şahsen başvuruda bulunabilecek. Sözlü ve uygulamalı sınav ise 18-25 Ekim'de gerçekleştirileceği belirtildi.

Adaylarda, erkekler için 1,67 metre, kadınlar için 1,60 metre boyunda olmak, boy ve kilo arasında 10 kilogramdan fazla olmamak, 30 yaşını doldurmamış olmak ve Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak koşulları aranıyor.

İng Bank Eylül 2024 personel alımlarına başladığını duyurdu!

TÜBİTAK 29 personel alımı yapacağını duyurdu!

TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! 

Anadolubank personel alımı yapacağını duyurdu!


Geri Dön