03 / 09 / 2024

TÜBİTAK 29 personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜBİTAK 29 personel alımı yapacağını duyurdu!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı, 29 personel alımı yapacağını ve istihdam edeceğini açıkladı. TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere teknik ve destek personeli ile AR-GE destek teknisyenleri alımı yapılacağı duyuruldu.



Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, TÜBİTAK bünyesinde görev yapmak üzere teknik ve destek personeli ile AR-GE destek teknisyenlerinden oluşan personel alımı yapılacağı belirtildi.

Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler kurumun (www.tubitak.gov.tr) yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alacağı bildirildi.

Buna göre, iş başvuruları, TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi "https://kariyer.tubitak.gov.tr" üzerinden 24 Eylül'e kadar yapılabilecek. Alınacak 29 personel TÜBİTAK'ın Gebze'deki biriminde görevlendirileceler.

TÜBİTAK 29 personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜBİTAK nedir ne iş yapar?

ile değiştirilen Kuruluş Kanunu'nun 1. maddesine göre kuruluş amacı; "Türkiye'de müsbet bilimlerde araştırma ve geliştirme faaliyetlerini ülke kalkınmasındaki önceliklere göre geliştirmek, özendirmek, düzenlemek ve koordine etmek; mevcut bilimsel ve teknik bilgilere erişmek ve erişilmesini sağlamak"tır.

TÜBİTAK kimler katılabilir?

Kimler Başvurabilir? Proje yürütücülerinin; Doktora veya eşdeğer bir dereceye sahip olmaları ve projenin yürütüleceği kurumun (yükseköğretim kurumları, kamu kurumları veya özel kuruluşlar) kadrolu/tam zamanlı personeli olmaları gerekmektedir.

TCDD personel alımı yapacağını duyurdu! 

İBB İSPER personel alımı yapacak! Hangi pozisyonlara kaç kişi alınacak?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alacağını duyurdu!

Anadolubank personel alımı yapacağını duyurdu!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak!


Geri Dön