08 / 05 / 2024

Alçe İnşaat

Alçe İnşaat

Trakya'nın en lüks ve en ucuz projesi Metropolkent Konutları'nda fiyatlar 70 bin YTL'den başlıyor.

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alı Ax İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ibrahım S Saleem tarafından kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Doğal Gaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Öztürk tarafından kuruldu.

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mek Toptan Alüminyum İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Caner Karasoy tarafından kuruldu. 

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdi Demir Çalışkan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Demir tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Actera Industrıal Group İnşaat Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Aslancan tarafından kuruldu.

Al Vaha İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Vaha İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdulwahed ve Zaher Almadanı ortaklığında kuruldu.

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hıcham Adı tarafından kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Alçe İnşaat Haberi

Alçe İnşaat

Alçe İnşaat tarafından Çerkezköy Büyükyoncalı'da inşa edilen Metropol Konutları'nda büyüklükleri 113 metrekare olan konutların aylık ödeme taksitleri 500 YTL ile 625 YTL arasında belirlenmiş.Toplam 320 konuttan oluşan Trakya'nın çağdaş yaşam merkezi haline getirilen Metropol Konutlarında fiyatlar 70 bin YTL'den başlıyor. Proje voleybol, basketbol sahası, tenis kortu,kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, çarşısı ve lüks daireleri ile müşterilerine yeni yaşam biçimi sunuyor.

www.alcegrupinsaat.com

0212 624 94 83

...